B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

Et set hovedtelefoner ligger på et bord med ladeetui
Bang & Olufsens designstudie sender Beoplay EX ear-buds ud i en ny farve. Foto: Bang & Olufsen/PR

Nu giver danske Bang & Olufsens designstudie i Struer de kritikerroste og prisvindende støjreducerende Beoplay EX ear-buds - in-ear-headset - endnu et spin i farve-centrifugen.

For halvanden måned siden var det limegrøn. Nu har Beoplay EX Atelier Edition-serien fået farven Pineapple Yellow, som måske bedst - ifølge pressebillederne - kan beskrives som en ekslusiv udgave af gul med et stænk af orange og guld.

Reelt rammer den nye farve markedet i morgen torsdag (23. marts 2023, red.), og bliver altså nummer tre i den eksklusive Atelier Edition-serie.

Men tre er en for meget. B&O trak nemlig det første skud i Atelier Edition-serien tilbage. En udgave i farven cinnamon (kanel-farvet, red.) blev annonceret i januar, men kom alligevel ikke til salg.

Prisen er forskellen

Som med den limegrønne udgave er der ingen teknisk forskel på Atelier Edition-serien nye gule udgave og standardversionerne af Beoplay EX.

Det eneste er prisen - og så at hver farve i Atelier Edition-serien laves i "meget begrænsede antal", som B&O oplyser til Meremobil.dk.

Vi ville gerne have sat konkrete tal på, hvor mange headset der vil blive produceret i hver farve. Det vil B&O ikke oplyse, og skriver til os, at "begrænset antal er i dette tilfælde meget begrænset", og at B&O ikke oplyser salgstal.

Det kunne ellers være interessant for købere, at vide hvorfor man skal betale 2.200 kroner ekstra alene for farven. Eller måske kunne se en idé i Atelier Edition-serien som en lille investering.

B&O er ikke de eneste, som gør sig i gul i denne sæson. Apple har netop sendt en gul iPhone 14 i butikkerne. Se en video med den gule iPhone her.

Overvej basisudgaven og spar penge

Basis-udgaven af Beoplay EX, som fås i farverne black anthracite, lunar red, gold tone og anthracite oxygen, koster i B&O's webshop 2.999 kroner, mens Atelier Edition-udgaven er prissat til 5.199 kroner.

B&O oplyser til Meremobil.dk, at prisen afspejler, at Beoplay EX Atelier Editions "bliver håndlavet til køberen – one by one", og at der ikke er tale om "masseproduktion, og det afspejler prisen naturligvis".

B&O vil i løbet af i år lancere flere farver, men ønsker heller ikke her, at være konkret om, hvor mange farver der vil komme eller hvornår.

Mere til historien

Blandt andre faldt vores egen John G. i svime over netop Beoplay EX, da han i maj sidste år anmeldte headsettet. "Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX," skrev John G. blandt andet. Læs testen her

Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
Jabra Elite 4 test | okay støjreduktion

TEST: Støjreduktionen fungerer, men imponerer ikke. Lydkvaliteten og prisen er god.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram