Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

Kamera Samsung Galaxy S23 Ultra
I rigtigt mange situationer er kameraet i Galaxy S23 Ultra den perfekt følgesvend (Foto: MereMobil.dk)

Kameraet er noget rigtigt mange er interesserede i, når snakken falder på en ny smartphone.

Det er langt fra alle, som vil betale mange penge for en smartphone med DET BEDSTE kamera. Min erfaring er dog, at det godt kan svare sig at give lidt ekstra, hvis du vil have et godt kamera.

Galaxy S22 Ultra, som kom på markedet i 2022, var uden tvivl en smartphone med et fantastisk kamera. Den var derfor også med, som mit ”kamera”, da jeg i sommeren 2022 var på ferie i Grønland. Her tog jeg nogle ret fantastiske billeder.

Hverdagsbillederne fra Galaxy S23 Ultra

Ofte ser man ofte billeder, som er taget under helt perfekte forhold - som dem jeg tog i Grønland. Men hvad med hverdagen? Det er trods alt der, hvor de fleste billeder tages.

I galleriet herunder kan du se en række af de billeder, som jeg har taget med Galaxy S23 Ultra. Det er netop hverdagsbilleder, jeg har udvalgt.


Zoom-eksempel fra Galaxy S23 Ultra

Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
Standardlinse
Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
3x zoom
Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
10x zoom

Bedste allround-kamera

Samsung Galaxy S23 Ultra har ikke verdens bedste kamera, ifølge kameratesten på DxOMark. Jeg synes dog, at det er den bedste og mest alsidige allround-kamera.

De mange linser og en god kamerasoftware gør, at man altid kan få nogle ret fede skud - uden at skulle rode i en masse indstillinger.

Hvis jeg skal igen skal på once-in-a-liftetime-ferie, så bliver en af ultramodellerne fra Samsung helt klart mit førstevalg.

Du kan se min test af Galaxy S23 Ultra i videoen herunder. Læs også S23 Ultra testen. Eller foretrækker du at lytte til testen?

Mere til historien

Der er også fine kameraet i Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23+, men i forhold til ultramodellen, er disse mere som kameraerne i de fleste andre telefoner i den samme prisklasse.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram