Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

Kamera Samsung Galaxy S23 Ultra
I rigtigt mange situationer er kameraet i Galaxy S23 Ultra den perfekt følgesvend (Foto: MereMobil.dk)

Kameraet er noget rigtigt mange er interesserede i, når snakken falder på en ny smartphone.

Det er langt fra alle, som vil betale mange penge for en smartphone med DET BEDSTE kamera. Min erfaring er dog, at det godt kan svare sig at give lidt ekstra, hvis du vil have et godt kamera.

Galaxy S22 Ultra, som kom på markedet i 2022, var uden tvivl en smartphone med et fantastisk kamera. Den var derfor også med, som mit ”kamera”, da jeg i sommeren 2022 var på ferie i Grønland. Her tog jeg nogle ret fantastiske billeder.

Hverdagsbillederne fra Galaxy S23 Ultra

Ofte ser man ofte billeder, som er taget under helt perfekte forhold – som dem jeg tog i Grønland. Men hvad med hverdagen? Det er trods alt der, hvor de fleste billeder tages.

I galleriet herunder kan du se en række af de billeder, som jeg har taget med Galaxy S23 Ultra. Det er netop hverdagsbilleder, jeg har udvalgt.


Zoom-eksempel fra Galaxy S23 Ultra

Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
Standardlinse
Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
3x zoom
Taget med Samsung Galaxy S23 Ultra
10x zoom

Bedste allround-kamera

Samsung Galaxy S23 Ultra har ikke verdens bedste kamera, ifølge kameratesten på DxOMark. Jeg synes dog, at det er den bedste og mest alsidige allround-kamera.

De mange linser og en god kamerasoftware gør, at man altid kan få nogle ret fede skud – uden at skulle rode i en masse indstillinger.

Hvis jeg skal igen skal på once-in-a-liftetime-ferie, så bliver en af ultramodellerne fra Samsung helt klart mit førstevalg.

Du kan se min test af Galaxy S23 Ultra i videoen herunder. Læs også S23 Ultra testen. Eller foretrækker du at lytte til testen?

Mere til historien

Der er også fine kameraet i Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23+, men i forhold til ultramodellen, er disse mere som kameraerne i de fleste andre telefoner i den samme prisklasse.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram