DxOMark: Samsung Galaxy S23 Ultra skuffer

Samsungs nyeste topmodel skuffer i ny kameratest. Galaxy S23 Ultra er placeret langt nede på siden og slået af blandt andet iPhone 13 Pro.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Mange mobilanmeldere har i deres tests af Samsung Galaxy S23 Ultra rost kameraet. Det blev det også i anmeldelsen her på MereMobil.dk. Men…hos den ellers anerkendte site DxOMark, ja, der skuffer kameraet.

Galaxy S23 Ultra ender med en samlet score på 140 point. Det placerer Galaxy S23 Ultra på en delt tiendeplads på deres liste over de bedste kameraer. Det betyder også, at den er placeret under iPhone 13 Pro, som kom på markedet i 2021.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Er kameraet dårligt?

Gør det så, at kameraet i Galaxy S23 Ultra er dårligt? Nej… Altså DxOMark skriver også, at det er et godt allround-kamera, som klarer sig godt i stort set alt.

De fremhæver også, at det leverer fremragende detaljer i skarpt lys, samt har et bredt dynamisk område. Ligesom også autofokus og den lange telezoom får ros. DxOMark skriver, at kameraet klarer sig mindre godt i svag belysning. Her virker det til, at der ”tabes” detaljer i billedet og opleves en ”vis lukkerforsinkelse”.

Du kan læse hele kameratesten på DxOMark.

Med 140 point placeres Galaxy S23 Ultra på niveau med Google Pixel 7 og Vivo X90 Pro+, mens Apple iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, samt Xiaomi Mi 11 Ultra er på en delt 7. plads med 141 point.

Sådan vurderede vi kameraet…

Læser du det, som John G. har skrevet i anmeldelsen på MereMobil.dk, så kunne han ikke være mere uenig med DxOMark. Han kalder kameraet for helt outstanding. I forhold til det med billeder i dårlig belysning, så skriver John G.:

-”Samsung har lavet mange kameraforbedringer, hvor særligt billeder du tager i dårligt lys løftes. Jeg har taget adskillige low-light-fotografier med standardindstillinger og jeg er fuldstændig blæst bagover. Hold op de er flotte.”

Det hører med, at de 140 point som Galaxy S23 Ultra scorer, er ret tæt på scoren på 135 som Galaxy S22 Ultralyd fik af DxOMark.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S23 Ultra | Jeg er VILD med den

Listen toppes i øvrigt af Huawei Mate 50 Pro, der har scoret 149 point.

Netop Huawei har generelt været sublime på deres kamera. Vi testede Huawei P40 Pro tilbage i april 2020, hvor vi skrev ”det var verdens bedste kamera- og hardware, men verdens mest mangelfulde brugeroplevelse”. Telefonen var uden adgang til Googles tjenester, hvilket på vores markedsområde gav en elendig brugeroplevelse.

Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Test af Samsung Galaxy S23 Ultra – derfor vil du elske den

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af "lillebroderen" Galaxy S23 her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram