DxOMark: Samsung Galaxy S23 Ultra skuffer

Samsungs nyeste topmodel skuffer i ny kameratest. Galaxy S23 Ultra er placeret langt nede på siden og slået af blandt andet iPhone 13 Pro.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Mange mobilanmeldere har i deres tests af Samsung Galaxy S23 Ultra rost kameraet. Det blev det også i anmeldelsen her på MereMobil.dk. Men…hos den ellers anerkendte site DxOMark, ja, der skuffer kameraet.

Galaxy S23 Ultra ender med en samlet score på 140 point. Det placerer Galaxy S23 Ultra på en delt tiendeplads på deres liste over de bedste kameraer. Det betyder også, at den er placeret under iPhone 13 Pro, som kom på markedet i 2021.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Er kameraet dårligt?

Gør det så, at kameraet i Galaxy S23 Ultra er dårligt? Nej… Altså DxOMark skriver også, at det er et godt allround-kamera, som klarer sig godt i stort set alt.

De fremhæver også, at det leverer fremragende detaljer i skarpt lys, samt har et bredt dynamisk område. Ligesom også autofokus og den lange telezoom får ros. DxOMark skriver, at kameraet klarer sig mindre godt i svag belysning. Her virker det til, at der ”tabes” detaljer i billedet og opleves en ”vis lukkerforsinkelse”.

Du kan læse hele kameratesten på DxOMark.

Med 140 point placeres Galaxy S23 Ultra på niveau med Google Pixel 7 og Vivo X90 Pro+, mens Apple iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, samt Xiaomi Mi 11 Ultra er på en delt 7. plads med 141 point.

Sådan vurderede vi kameraet…

Læser du det, som John G. har skrevet i anmeldelsen på MereMobil.dk, så kunne han ikke være mere uenig med DxOMark. Han kalder kameraet for helt outstanding. I forhold til det med billeder i dårlig belysning, så skriver John G.:

-”Samsung har lavet mange kameraforbedringer, hvor særligt billeder du tager i dårligt lys løftes. Jeg har taget adskillige low-light-fotografier med standardindstillinger og jeg er fuldstændig blæst bagover. Hold op de er flotte.”

Det hører med, at de 140 point som Galaxy S23 Ultra scorer, er ret tæt på scoren på 135 som Galaxy S22 Ultralyd fik af DxOMark.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S23 Ultra | Jeg er VILD med den

Listen toppes i øvrigt af Huawei Mate 50 Pro, der har scoret 149 point.

Netop Huawei har generelt været sublime på deres kamera. Vi testede Huawei P40 Pro tilbage i april 2020, hvor vi skrev ”det var verdens bedste kamera- og hardware, men verdens mest mangelfulde brugeroplevelse”. Telefonen var uden adgang til Googles tjenester, hvilket på vores markedsområde gav en elendig brugeroplevelse.

Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Test af Samsung Galaxy S23 Ultra – derfor vil du elske den

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af “lillebroderen” Galaxy S23 her.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram