WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

ShareBuddy fungerer på samme måde som WeShare. Foto: ShareBuddy/PR

Flere gruppe-regnskabs-tjenester a la MobilePays nu hedengange WeShare står klar til, at tage over, hvor 1,2 millioner WeShare-brugere er blevet efterladt.

Vi omtaler her to danske alternativer til WeShare.

Den første er Sharebuddy, som nærmest er lanceret i sekunderne efter WeShare blev lukket.

Appen er gratis. Og fungerer på samme måde som WeShare. Den fås dog i første omgang kun i App Store, så det er iPhone-brugere, der står forrest, hvis Sharebuddy har eller får børnesygdomme.

Ifølge folkene bag appen, iværksætterne Thomas Egelund og Lucas Holm, som nogen måske vil genkende fra den odenseanske tech-virksomhed Quickorder, vil der komme en version til Android i løbet af februar.

Sharebuddy fås til iOS/iPhone finder du her.

Løsning til både Android og IOS

Den anden løsning slår Lunar på tromme for. Den rent digitale bank har lanceret en tjeneste, som stort set kun i detaljen er forskellig fra WeShare.

Det vil sige, at der i Lunars betalingsapp er indbygget en tjeneste, som hedder ShareIt, hvor brugerne kan få hjælp til at dele og afregne udgifter med hinanden.

Til at begynde med vil det ikke koste noget at bruge ShareIt, men på sigt vil der blive indført et gebyr på maksimum fem kroner for dem, som ikke er kunder hos Lunar.

ShareIt kan downloades til både Android og iOS. Vær opmærksom på, at der er flere apps ved navn ShareIt, så vælg den som hedder "ShareIt by Lunar".

Den hurtigste vej til ShareIt på både Android og IOS er her

Men hvorfor lukkede WeShare?

Og Vipps, så var der en ny tjeneste. Men ikke en ny WeShare.

Da MobilePay i efteråret blev opslugt af den norske pendant Vipps fulgte der nemlig en tjeneste med. Den er lanceret som MobilePay Box.

Men det er altså ikke en gruppe-regnskabs-app eller -funktion, som kan hjælpe dig med at dele og afregne udgifter med andre.

MobilePay Box er med MobilePays ord en hjælp til "at indsamle penge til 5. B’s klassetur". Altså en tjeneste som gør det nemmere at være kassemester.

MobilePay sagde i efteråret, at investeringerne for at kunne fortsætte WeShare ville være for store. Samtidig blev der fremlagt foreløbige 2022-tal: 760.000 aktioner havde der været.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

App-ændringer sker i øjeblikket flere steder i det mobile univers. For eksempel lukker trafikappen Fartkontrol.nu og efterlader angiveligt 300.000 aktive brugere. Og Coop laver ændringer i Coop-appen, så der blandt andet vil være færre medlemsfordele.

Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram