Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

Foto: MobilePay

Nedtællingen til at 1,2 millioner registrerede danske brugere af MobilePay-tjenesten WeShare må se sig om efter en ny gruppe-regnskabs-app er i fuld sving.

Faktisk lukker MobilePay WeShare når januar bliver til februar.

MobilePay - eller rettere Vipps MobilePay, som selskabet har heddet siden norske Vipps overtog MobilePay - varslede lukningen i efteråret og fortalte, at der på det tidspunkt var registreret omkring 760.000 aktioner i appen. I 2022, vel at mærke.

Argumentet for at lukke en ellers populær tjeneste synes validt. Investeringerne for at kunne fortsætte tjenesten ville være for store.

Samtidig stod MobilePay foran en fusionen med Vipps. Og med det norske ejerskab fulgte løsningen MobilePay Box, som er meget lig funktionerne i WeShare.

Det kan du også gøre

Computerworld noterer, at man ikke taber penge i uafsluttede regnskaber i WeShare, hvis man ikke når at kradse pengene ind inden midnat. Mellem 1. februar og 1. maj 2023 er det nemlig muligt, at overføre data til MobilePay. Her kan betalingerne gennemføres via en "anmod"-funktion.

Mere til historien

Det er også slut for en anden populær dansk app. Således lukker trafikappen Fartkontrol.nu, der angiveligt har 300.000 aktive brugere. Baggrunden for lukningen kan du læse om her

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Henter 400 mio. kroner for MobilePay

Fusionen mellem MobilePay og Vipps giver en stor gevinst til Danske Bank.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram