Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

Foto: MobilePay

Nedtællingen til at 1,2 millioner registrerede danske brugere af MobilePay-tjenesten WeShare må se sig om efter en ny gruppe-regnskabs-app er i fuld sving.

Faktisk lukker MobilePay WeShare når januar bliver til februar.

MobilePay – eller rettere Vipps MobilePay, som selskabet har heddet siden norske Vipps overtog MobilePay – varslede lukningen i efteråret og fortalte, at der på det tidspunkt var registreret omkring 760.000 aktioner i appen. I 2022, vel at mærke.

Argumentet for at lukke en ellers populær tjeneste synes validt. Investeringerne for at kunne fortsætte tjenesten ville være for store.

Samtidig stod MobilePay foran en fusionen med Vipps. Og med det norske ejerskab fulgte løsningen MobilePay Box, som er meget lig funktionerne i WeShare.

Det kan du også gøre

Computerworld noterer, at man ikke taber penge i uafsluttede regnskaber i WeShare, hvis man ikke når at kradse pengene ind inden midnat. Mellem 1. februar og 1. maj 2023 er det nemlig muligt, at overføre data til MobilePay. Her kan betalingerne gennemføres via en “anmod”-funktion.

Mere til historien

Det er også slut for en anden populær dansk app. Således lukker trafikappen Fartkontrol.nu, der angiveligt har 300.000 aktive brugere. Baggrunden for lukningen kan du læse om her

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram