Snapchat har lanceret ny chatbot

OpenAI's GPT-teknologi er nu klar til Snapchat. Bliv klogere på, hvordan du kan få adgang til det her.

Snapchat byder velkommen til My AI
Snapchat byder velkommen til My AI

Selskabet Snap oplyste i går i deres nyhedsrum (27. februar 2023), at Snapchat får sin egen chatbot, der hedder ”My AI”.

My AI gør brug af OpenAI’s GPT-teknologi, som er blevet skræddersyet til Snapchat, forklarer de i pressemeddelelsen.

I begyndelsen vil My AI blive udrullet eksklusivt til abonnenter på Snapchat+. Det skulle dog være planen, at løsningen på sigt udrulles til alle Snapchat-brugere.

Snapchat+ er nu tilgængelig i Danmark

Præcis, som på ChatGPT, kan den kunstige intelligens bruges til, at få idéer til at lave kreativt indhold eller blot til at kommunikere med venner og familie.

Snapchat fortæller også, at deres chatbot kan være lidt ”uberegnelig”, selvom de har forsøgt at tage deres forholdsregler for, at My IA ikke ender som ”Bing”. My AI er derfor ”trænet” i at undgå at give politisk farvede svar eller begive sig ud i kontroversielle temaer. Snap siger dog alligevel undskyld til brugerne allerede før lanceringen.

-”Som med alle AI-drevne chatbots, er My AI tilbøjelig til hallucinationer og kan lokkes til at sige næsten alt. Vær opmærksom på alle dens mangler, og vi beklager på forhånd!,” lyder det fra Snap.

Snapchat runder stor milepæl

The Verge har prøvet den nye chatbot og fortæller, at den mangler de funktioner, som har gjort ChatGPT er blevet ”forbudt” på uddannelsesinstitutioner. Dette er f.eks. muligheden for at skrive opgaver om forskellige emner.

Husk det er vigtigt at være opmærksom på alle interaktioner, som du har med en chatbot – da disse kan gemmes og bruges til yderligere læring. Snap opfordrer også til, at brugerne ikke deler hemmeligheder eller andet med løsningen.

Mere til historien

Snapchat er ikke eneste store sociale medie, der kaster sig over AI-trenden. Mark Zuckerberg har også oplyst, at de arbejder på noget. Det kan du læse mere om i hans blogindlæg.

Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

I lighed med TikTok er Snapchat nu blacklistet. Ejeren af Snapchat er overrasket. De mener selv, at de gør meget ud af sikkerheden.

(mere…)
Denne robotplæneklipper kører uden kabler

Græs-sæsonen 2023 nærmer sig. Nu kommer Stiga med en plæneklipperrobot, hvor ledningerne er skåret over.

(mere…)
Nyt forældreværktøj i Snapchat

Et værktøj skal beskytte børn og unge på Snapchat, men er det nok?

(mere…)
Snapchat runder stor milepæl

Snapchat oplyser, at de har rundet en kæmpestor milepæl.

(mere…)
Så vild er den nye kunstige intelligens

BAGGRUND: Teknologier som ChatGPT og DALL-E skriver selv artikler, laver billeder og svarer på komplicerede spørgsmål. Læs hvor vildt det er.

(mere…)
Her er robotten for alvor rykket ind i køkkenet

Robot kan kokkerere fire måltider på et kvarter. Det er formentlig verdens eneste spisested, hvor kokken er en robot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram