Snapchat har lanceret ny chatbot

OpenAI’s GPT-teknologi er nu klar til Snapchat. Bliv klogere på, hvordan du kan få adgang til det her.

Snapchat byder velkommen til My AI
Snapchat byder velkommen til My AI

Selskabet Snap oplyste i går i deres nyhedsrum (27. februar 2023), at Snapchat får sin egen chatbot, der hedder ”My AI”.

My AI gør brug af OpenAI’s GPT-teknologi, som er blevet skræddersyet til Snapchat, forklarer de i pressemeddelelsen.

I begyndelsen vil My AI blive udrullet eksklusivt til abonnenter på Snapchat+. Det skulle dog være planen, at løsningen på sigt udrulles til alle Snapchat-brugere.

Snapchat+ er nu tilgængelig i Danmark

Præcis, som på ChatGPT, kan den kunstige intelligens bruges til, at få idéer til at lave kreativt indhold eller blot til at kommunikere med venner og familie.

Snapchat fortæller også, at deres chatbot kan være lidt ”uberegnelig”, selvom de har forsøgt at tage deres forholdsregler for, at My IA ikke ender som ”Bing”. My AI er derfor ”trænet” i at undgå at give politisk farvede svar eller begive sig ud i kontroversielle temaer. Snap siger dog alligevel undskyld til brugerne allerede før lanceringen.

-”Som med alle AI-drevne chatbots, er My AI tilbøjelig til hallucinationer og kan lokkes til at sige næsten alt. Vær opmærksom på alle dens mangler, og vi beklager på forhånd!,” lyder det fra Snap.

Snapchat runder stor milepæl

The Verge har prøvet den nye chatbot og fortæller, at den mangler de funktioner, som har gjort ChatGPT er blevet ”forbudt” på uddannelsesinstitutioner. Dette er f.eks. muligheden for at skrive opgaver om forskellige emner.

Husk det er vigtigt at være opmærksom på alle interaktioner, som du har med en chatbot – da disse kan gemmes og bruges til yderligere læring. Snap opfordrer også til, at brugerne ikke deler hemmeligheder eller andet med løsningen.

Mere til historien

Snapchat er ikke eneste store sociale medie, der kaster sig over AI-trenden. Mark Zuckerberg har også oplyst, at de arbejder på noget. Det kan du læse mere om i hans blogindlæg.

Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Tænk dig om når du oplader – robotplæneklipper antændte hus

Man skal tænke sig om, når man oplader et lithiumionbatteri, lyder rådene fra ekspert.

(mere…)
Forårsklargøring af haven: Særligt én type hitter hos danskerne

Interessen for plæneklippere er stor hos danskere dette forår. Særligt én type er ekstra populær.

(mere…)
Ny robotplæneklipper trimmer græsset uden kabler og GPS

Roboticmover A1 anvender sensorteknologi fremfor satellitter og kabler, men virker det?

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram