Playseat og Logitech G er klar med nyt sim-racing sæde

Playseat og Logitech G har i et samarbejde lavet et nyt sim-racing sæde.

Playseat® Trophy - Logitech G Edition (Foto: PlaySeat)
Playseat® Trophy – Logitech G Edition (Foto: PlaySeat)

Hvis du er til sim-racing, så er det her en nyhed, du måske finder interessant. Playseat og Logitech er nemlig klar med et ny racersæde til den dedikerede gamer.

Playseat Trophy – Logitech G Edition er navnet på sædet. Det indeholder en række komfortmuligheder og er målrettet den professionelle eller racerentusiasten.

Selve rammen er lavet af letvægtstål med pulverlakering og stållegeringer. Det er udviklet til og fungere særligt godt med deres Logitech G Pro serie, der inkluderer rat og pedaler.

Det kommer med deres eget Acitfit-materiale, som skulle gøre det komfortabelt at sidde i/med og give en god støtte.

LÆS OGSÅ: Klassiske Nintendo-spil på vej til Nintendo Switch

Samtidigt er der justerbart sæde, pedalplade og styreplade. Sædet kan også vippes fremad, bagud, op og ned. Ligeledes kan ryglænet justeres.

I modsætning til andre sæder jeg personligt selv har ejet, så har dette et åbent design, hvilket gør at der ikke er nogen stang i midten, som generer for pedalerne.

Vægten er på 17 kg, hvilket er i den lave ende, i forhold til andre setups. Prisen for sædet ligger på 599 dollars og det er for sæde alene. Den danske pris er ukendt i skrivende stund.

Logitech G Pro

Hvis man ønsker og gå all-in, så er Logitech G Pro en mulighed. Her købes rat og pedaler for sig, men det er deres proudgave og videreudvikling af deres G-serie af rat og pedaler til PC, PlayStation og Xbox.

Her lander prisen på 7.990 kroner for rat og 2.890 kroner for pedaler.

SPILANMELDELSE: Vi anmelder Hogwarts Legacy

Logitech G Pro kommer blandt andet med en helt ny Direct Drive-motor, der sammen med TrueForce skulle give en utrolig præcis feedback under kørsel. Rat og pedaler blev lanceret tilbage i 2022.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Sim-racing kan spilles på mange måder, og spil som Gran Turismo, Project Cars, Assetto Corsar og rFactor er nogle af de spil som det kan være særligt velegnet til.

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram