Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

Telia
Telias hovedindgang i København (Foto: MereMobil.dk)

2022 var et svært år for Telia Danmark at holde på mobilkunderne i. Det viser det seneste årsregnskab, hvor det fremgår, at de har mistet 16.000 mobilkunder. Det skriver Ritzau.

Ved udgangen af 2021 havde Telia Danmark 1.366.000 mobilkunder. Men ved udgangen af 2022 var der altså kun 1.350.000 mobilkunder.

Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Men selvom det altså svinder i andelen af kunder, så har de haft en stigende omsætning. I samme periode, hvor 16.000 kunder er forsvundet, så er omsætningen steget med 65 millioner kroner. Den var i 2022 på knap 2,9 milliarder kroner.

-”Vi har lanceret nye produkter samt forbedret vores salg, butikker og onlinetjenester. Netværksmoderniseringen fortsætter for fuld styrke, og vi nåede 80 procent befolkningsdækning med 5G ved årets udgang,” udtaler Petr Cerman, topchef i Telia Danmark, i en pressemeddelelse.

Og netop 5G er noget kunderne har taget godt imod.

Topchefen er også glad og stolt over, at selskabet er lykkedes at vækste i omsætning, trods inflationen og stigende omkostninger.

Mere til historien

Telia er klar med et tilbud til nye og eksisterende kunder. Hvis de har mobil- eller bredbåndsabonnement hos Telia, så kan de nu få adgang ubegrænset og gratis til streamingtjenesten C More.

Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram