Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

C More logo
C More logo

Telia er klar med et tilbud til nye og eksisterende kunder. Hvis de har mobil- eller bredbåndsabonnement hos Telia, så kan de nu få adgang ubegrænset og gratis til streamingtjenesten C More.

Telia sælger nu brugte telefoner

Foruden kunder hos Telia, så gælder det også kunder hos ”lillesøster-selskabet” Call Me.

-”Vi er klar med endnu en stærk lancering til alle vores eksisterende og nye mobil- og bredbåndskunder. Nu inkluderer vi nemlig streamingtjenesten C More kvit og frit i alle vores abonnementer. Med C More får Telias og Call Mes kunder fri adgang til topunderholdning i form af tusindvis af film og serier, så der er nok at gå i gang med,” siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning.

Der kan tilknyttes fem enheder til kundens C More-konto, hvor to af disse kan streame samtidig. Dermed kan en hel familie altså få glæde af dette. C More kan ses på smartphones, tablets, computere og via app på Android og Samsung TV. Tjenesten kan benyttes i EU.

C More byder på danske, internationale og nordiske film for alle aldersgrupper, samt film fra Paramount, Universal og Sony. Samt nogle af deres egne produktioner fra C More Originals.

C Mores film- og seriepakke har en værdi af 99 kr. pr. måned.

Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia oplyser i en pressemeddelelse, at de har et mål om at levere de bedste løsninger indenfor mobil, internet, tv og streaming. Og så skal der være valgfrihed og store fordele til attraktive priser.

-”Vores vurdering er, at over en million danske husstande betaler for meget for deres tv- og streamingløsninger. Det vil vi gøre op med i Telia, ved at tilbyde kunderne fuld valgfrihed og markante besparelser ved at samle mobil, internet og streaming. Vi har i år rundet 100.000 mobil- og bredbåndskunder, der har købt deres streaming- og underholdningsløsninger hos os – og vi har en ambition om et fordoble dette tal inden udgangen af 2023,” slutter Jakob Steen.

Mere til historien

Du kan læse mere på Call Me og Telias hjemmesider omkring C More og aktiveringen af denne.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram