Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More – uden det koster ekstra.

C More logo
C More logo

Telia er klar med et tilbud til nye og eksisterende kunder. Hvis de har mobil- eller bredbåndsabonnement hos Telia, så kan de nu få adgang ubegrænset og gratis til streamingtjenesten C More.

Telia sælger nu brugte telefoner

Foruden kunder hos Telia, så gælder det også kunder hos ”lillesøster-selskabet” Call Me.

-”Vi er klar med endnu en stærk lancering til alle vores eksisterende og nye mobil- og bredbåndskunder. Nu inkluderer vi nemlig streamingtjenesten C More kvit og frit i alle vores abonnementer. Med C More får Telias og Call Mes kunder fri adgang til topunderholdning i form af tusindvis af film og serier, så der er nok at gå i gang med,” siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning.

Der kan tilknyttes fem enheder til kundens C More-konto, hvor to af disse kan streame samtidig. Dermed kan en hel familie altså få glæde af dette. C More kan ses på smartphones, tablets, computere og via app på Android og Samsung TV. Tjenesten kan benyttes i EU.

C More byder på danske, internationale og nordiske film for alle aldersgrupper, samt film fra Paramount, Universal og Sony. Samt nogle af deres egne produktioner fra C More Originals.

C Mores film- og seriepakke har en værdi af 99 kr. pr. måned.

Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia oplyser i en pressemeddelelse, at de har et mål om at levere de bedste løsninger indenfor mobil, internet, tv og streaming. Og så skal der være valgfrihed og store fordele til attraktive priser.

-”Vores vurdering er, at over en million danske husstande betaler for meget for deres tv- og streamingløsninger. Det vil vi gøre op med i Telia, ved at tilbyde kunderne fuld valgfrihed og markante besparelser ved at samle mobil, internet og streaming. Vi har i år rundet 100.000 mobil- og bredbåndskunder, der har købt deres streaming- og underholdningsløsninger hos os – og vi har en ambition om et fordoble dette tal inden udgangen af 2023,” slutter Jakob Steen.

Mere til historien

Du kan læse mere på Call Me og Telias hjemmesider omkring C More og aktiveringen af denne.

Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram