Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

Telia er klar med "næsten ny"-koncept, hvor de sælger brugte telefoner. Men med garanti og reklamationsret, som var det en ny. (Kilde: Telia.dk)
Telia er klar med “næsten ny”-koncept, hvor de sælger brugte telefoner. Men med reklamationsret, som var det en ny. (Kilde: Telia.dk)

Telia er klar med et nyt koncept, som hedder ”næsten ny”.

Dette giver mobilkøberne muligheden for at købe en brugt telefon, der er blevet serviceret, renset og klargjort til brug – og fremstår ”næsten ny”.

På de brugte telefoner giver Telia 24 måneders reklamationsret, så forbrugerne har samme vilkår på disse, som hvis de købte en fabriksny mobiltelefon.

Brugte telefoner til outlet-pris er i stor stil på vej

-”Næsten Ny en god mulighed for at købe en mobiltelefon, der kvalitetsmæssigt er fuldt på højde med en fabriksny, men til en lavere pris. Det er en fordel, hvis du ikke behøver en splinterny mobil, men gerne vil spare på både husholdningsbudgettet og klodens begrænsede ressourcer,” forklarer Lone Hendriksen, direktør for Telias privatforretning i en pressemeddelelse.

Det nye koncept er en vigtig del af Telias strategi om at være mere bæredygtig.

Telefonerne gennemgår et kvalitetstjek inden de er til salg på webshoppen.

Her ender udtjente iPhones


Fakta om ‘Næsten Ny’

En mobil fra Næsten Ny er det, Telia kalder Grade B. Det betyder, at mobilen har en god stand og evt. enkelte ridser, som man ikke lægger mærke til ved brug. Den har gennemgået en grundig kvalitetstest for at sikre flere ting.

  • Knapper, touch-skærm, kameraer, højttaler, mikrofon, batteri, opladning og wi-fi-forbindelse er i orden.
  • Alt tidligere indhold er slettet, og mobilen er ikke låst til et teleselskab
  • Kunden kan tilkøbe Telias almindelige mobilforsikring. Dette er ikke en selvfølge for brugte mobiler, da kun mobiler af bedste kvalitet kan forsikres.

Det koster en “næsten ny”-telefon

I forhold til en fabriksny mobiltelefon vil der være mellem 20 og 50 procent at spare i forhold til nyprisen. Markedsprisen for de brugte telefoner varierer – derfor kommer det an på mærke/model og stand.

LÆS OGSÅ: Så meget kan du spare på en brugt iPhone

-”Med dette koncept har vi tre væsentlige bæredygtighedstiltag på mobilområdet, som er rettet mod vores kunder. Med Telia Recycle kan du aflevere din gamle mobil og få kontant rabat. Med Eco Rating kan du blive klogere på, hvilken mobilmodel, der belaster klima og miljø mindst. Og med Næsten Ny kan du købe en brugt mobil og spare penge og sikre en bedre udnyttelse af klodens begrænsede ressourcer,” uddyber Lone Hendriksen.

Disse telefoner er dem, som du netop nu kan købe på Telia.dk i det nye koncept "næsten ny" (Kilde: Telia.dk)
Disse telefoner er dem, som du netop nu kan købe på Telia.dk i det nye koncept “næsten ny” (Kilde: Telia.dk)

På Telia.dk er der netop nu er der kun fem aktuelle telefoner til salg.

SE DIG FOR: På MereMobil.dk anbefaler vi mobilkøberne at tjekke, hvad telefonerne koster fra fabriksny, inden der købes en brugt. Køber du på afbetaling, så er forskellen nogle gange minimal om måneden. Så husk vær opmærksom, så du gør et godt køb.

Sådan får gamle telefoner nyt liv

Mere til historien

I æsken finder du kun en ”næsten ny” mobil og ikke oplader eller andet tilbehør.

Elektronik fra genbrugspladsen skal have nyt liv

Elektriske- og elektroniske enheder skal genbruges, så de kan få nyt liv. Målet er, at 60.000 produkter skal tilbage til forbrugerne.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Dansk universitet undgår over 276 tons CO2 ved at genbruge it-udstyr

Genbrugsprojekt har en genbrugsrate på 91 procent - og så tjenes der penge.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram