Betalingsabonnement på ChatGPT testes

Chatrobotten ChatGPT er stærkt revolutionerende, men inden du som bruger glæder dig for tidligt… Et betalingsabonnement testes nu.

Børn robot
ChatGPT for snart en professionel version (Foto: Lola Kno)

Den kunstige intelligente chatrobot ChatGPT, der siden slutningen af november sidste år har været på manges læber, fordi den kan hjælpe med svære opgaver, kommer måske til at koste penge.

Der testen nu et et betalingsabonnement på ChatGPT. Det kan måske betyde, at der på gratisversionen vil komme begrænsninger, som der ikke er i dag.

OpenAI, der er selskabet bag ChatGPT, har lavet en venteliste for dem, som gerne vil prøve den ”professionelle”-version af robotten. Det skriver Tek.no.

PODCAST: Denne robot gør dit arbejde sjovere

I dag er ChatGPT gratis at bruge. Men allerede i december 2022 fortalte Sam Altman, at de ville sørge for indtægter på et tidspunkt, da omkostningerne bag chatrobotten er voldsomme.

Hvordan prisen bliver på betalingsversionen og hvilke begrænsninger, som der kommer på gratisversionen, er uvist. Dog kunne det tyde på, at der bliver en begrænsning i antallet af ”spørgsmål” på tjenesten om dagen.

OpenAI har spurgt brugerne om, hvor meget tjenesten må koste før den bliver uinteressant, samt hvor billig den kan være uden at føles for ”billig”.

Siden lanceringen har brugerne anvendt ChatGPT til alt fra faktuelle spørgsmål til at få skrevet skoleopgaver – blandt andet med spørgsmål til simpel programmering.

Faktisk har ChatGPT allerede betydet, at den er blevet ”forbudt” at benytte på uddannelser rundt i verden. Herhjemme har Aarhus Universitet nu sat restriktioner op i forhold til ChatGPT.

Mere til historien

ChatGPT blev lanceret i november 2022 og fem dage efter lanceringen havde den mere end en million brugere, ifølge AppDeveloperMagazine.

AI muliggør en ny form for svindel

Kunstige intelligens kan bruges til en ny type svindel avanceret svindel, der kan være på vej, før du venter det.

(mere…)
Nu får Gmail-brugerne tiltrængt hjælp

Googles AI-sikkerhed strammes og blokerer mere spam og flere phishing-angreb.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Kunstig intelligens overtager dele af kræftbehandlingen

Brugen af AI vil blive udbredt i højere grad inden for de næste par år, vurderes det.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram