Betalingsabonnement på ChatGPT testes

Chatrobotten ChatGPT er stærkt revolutionerende, men inden du som bruger glæder dig for tidligt... Et betalingsabonnement testes nu.

Børn robot
ChatGPT for snart en professionel version (Foto: Lola Kno)

Den kunstige intelligente chatrobot ChatGPT, der siden slutningen af november sidste år har været på manges læber, fordi den kan hjælpe med svære opgaver, kommer måske til at koste penge.

Der testen nu et et betalingsabonnement på ChatGPT. Det kan måske betyde, at der på gratisversionen vil komme begrænsninger, som der ikke er i dag.

OpenAI, der er selskabet bag ChatGPT, har lavet en venteliste for dem, som gerne vil prøve den ”professionelle”-version af robotten. Det skriver Tek.no.

PODCAST: Denne robot gør dit arbejde sjovere

I dag er ChatGPT gratis at bruge. Men allerede i december 2022 fortalte Sam Altman, at de ville sørge for indtægter på et tidspunkt, da omkostningerne bag chatrobotten er voldsomme.

Hvordan prisen bliver på betalingsversionen og hvilke begrænsninger, som der kommer på gratisversionen, er uvist. Dog kunne det tyde på, at der bliver en begrænsning i antallet af ”spørgsmål” på tjenesten om dagen.

OpenAI har spurgt brugerne om, hvor meget tjenesten må koste før den bliver uinteressant, samt hvor billig den kan være uden at føles for ”billig”.

Siden lanceringen har brugerne anvendt ChatGPT til alt fra faktuelle spørgsmål til at få skrevet skoleopgaver - blandt andet med spørgsmål til simpel programmering.

Faktisk har ChatGPT allerede betydet, at den er blevet ”forbudt” at benytte på uddannelser rundt i verden. Herhjemme har Aarhus Universitet nu sat restriktioner op i forhold til ChatGPT.

Mere til historien

ChatGPT blev lanceret i november 2022 og fem dage efter lanceringen havde den mere end en million brugere, ifølge AppDeveloperMagazine.

Restriktioner indføres mod ChatGPT

Aarhus Universitet indfører nu restriktioner mod robotten ”ChatGPT” og lignende AI-programmer.

(mere…)
TDC kan forudse hvilken telefon du køber næste gang

Godt købmandskab eller unødvendig snagen og overvågning? TDC ved, hvornår du vil købe en ny telefon og hvilken smartphone du ønsker dig.

(mere…)
Huawei mener kunstig intelligens afløser apps

Antallet af applikationer er faldende, men måske kunstig intelligens er på vej til at tage over. Det mener Huawei i hvert fald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram