EP #88: Denne robot gør dit arbejde sjovere

PODCAST: En robot der løser det kedelige kontorarbejde på rekordtid, er en kær kollega. Kom tæt på en teknologi, som inden for få år bliver hverdag.

Podcast episode 88 artwork
Kontorrobotterne kommer snigende og de er rigtigt smarte. Hør denne episode hvor jeg går tæt på din nye digitale kollega

Robotter har i årevis været en naturlig del af den tunge industri og en hjælpende hånd i hjemmet, hvor opvask og støvsugning også kan varetages af specialdesignede robotter - eller maskiner, som vi kaldte det i gamle dage.

En robot som kollega på kontoret, er noget, kun få har lige nu, men flere burde måske have det.

En robotkollega brokker sig nemlig ikke, når den skal løse kedelige rutineprægede opgaver. Og virksomheden skal ikke være specielt stor, før en kontorrobot er relevant at overveje. Desuden arbejder robotten døgnet rundt uden at kræve ferie og sygedage.

Når robotten udfører kedelige jobs som at afstemme tusindevis af linjer med indbetalinger på bankkontoen med bogføringssystemet, frigør det tid til mere spændende opgaver for de medarbejdere, der tidligere sad med rutineopgaverne. Det bliver simpelthen sjovere at gå på arbejde.

I denne podcastepisode kan du møde Kenneth Birk Nielsen, direktør i Digital Process, der udvikler robot-kollegaer til kontorer.

I episoden fortæller Kenneth Birk Nielsen blandt andet, at det globale marked for kontorrobotter lige nu vækster med 40 procent over året.

På overfladen lyder ”kontorrobotter” måske lidt støvet og kedeligt, men så snart man dykker ned i emnet, er det faktisk overraskende spændende.

LÆS OGSÅ: Denne robotstøvsuger kan faktisk støvsuge

Du kan lytte til episoden om kontorrobotterne, der kan gøre det sjovere at gå på arbejde, øverst i denne artikel. eller via nedenstående platforme.

Og som noget nyt også på Sticther.

Mere til historien

Episode 88 er optaget den 29. marts 2021. Du er velkommen til at sende feedback på [email protected]

Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
iRobot OS gør Roomba j-serien endnu smartere

Der er mange, som har tænkt rod, efterladenskaber fra dyr og lignende var et problem, når det kom til robotstøvsugere. Men sådan behøver det ikke være.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram