EP #88: Denne robot gør dit arbejde sjovere

0

PODCAST: En robot der løser det kedelige kontorarbejde på rekordtid, er en kær kollega. Kom tæt på en teknologi, som inden for få år bliver hverdag.

Podcast episode 88 artwork
Kontorrobotterne kommer snigende og de er rigtigt smarte. Hør denne episode hvor jeg går tæt på din nye digitale kollega

Robotter har i årevis været en naturlig del af den tunge industri og en hjælpende hånd i hjemmet, hvor opvask og støvsugning også kan varetages af specialdesignede robotter – eller maskiner, som vi kaldte det i gamle dage.

En robot som kollega på kontoret, er noget, kun få har lige nu, men flere burde måske have det.

En robotkollega brokker sig nemlig ikke, når den skal løse kedelige rutineprægede opgaver. Og virksomheden skal ikke være specielt stor, før en kontorrobot er relevant at overveje. Desuden arbejder robotten døgnet rundt uden at kræve ferie og sygedage.

Når robotten udfører kedelige jobs som at afstemme tusindevis af linjer med indbetalinger på bankkontoen med bogføringssystemet, frigør det tid til mere spændende opgaver for de medarbejdere, der tidligere sad med rutineopgaverne. Det bliver simpelthen sjovere at gå på arbejde.

I denne podcastepisode kan du møde Kenneth Birk Nielsen, direktør i Digital Process, der udvikler robot-kollegaer til kontorer.

I episoden fortæller Kenneth Birk Nielsen blandt andet, at det globale marked for kontorrobotter lige nu vækster med 40 procent over året.

På overfladen lyder ”kontorrobotter” måske lidt støvet og kedeligt, men så snart man dykker ned i emnet, er det faktisk overraskende spændende.

LÆS OGSÅ: Denne robotstøvsuger kan faktisk støvsuge

Du kan lytte til episoden om kontorrobotterne, der kan gøre det sjovere at gå på arbejde, øverst i denne artikel. eller via nedenstående platforme.

Og som noget nyt også på Sticther.

Mere til historien

Episode 88 er optaget den 29. marts 2021. Du er velkommen til at sende feedback på [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer