Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

Apple TV+
Apple TV+ vil måske også i nær fremtid kunne tilbyde streaming af kampe fra Premier League

Apple er gået ind i markedet for streaming af sport. Det er sket i løbet af det seneste års tid. De har blandt andet indgået aftaler med Major League Baseball og Major League Soccer. Ligesom Apple også var i forhandling med NFL omkring Sunday Ticket, men den aftalte gik i stedet til YouTube. 

Apple har større ambitioner.

Ifølge den britiske avis Daily Mail er Apple ved at forberede sig, så de kan byde på en pakke af fodbold-streamingrettigheder i den engelske Premier League. 

Det kan også være noget af det, som har været grunden til, at der for en måneds tid siden var rygter om, at Apple ville købe fodboldklubben Manchester United. Dette blev dog manet til jorden igen.

En sådan aftale vil formegentlig koste Apple omkring 250 millioner dollars om året.

Daily Mail oplyser også, at den nuværende tre-årige aftale med Sky Sports og BT Sport udløber i 2025. Du skal dog nok ikke forvente, at Apple får eksklusive rettigheder, som de har gjort med Major League Soccer. De vilkår der er til Premier League-pakkerne, er i skrivende stund sådan, at en enkelt TV-station ikke kan købe rettighederne til alle kampe. 

Om Apple ender med at få rettigheder til nogle af kampene i Premier League, er fortsat uvist.

Ønsker man at se nogle af Major League Soccer kampene, så er alle kampe i Major League Soccer tilgængelige i Apple TV-appen, hvis man køber et såkaldt MLS Season Pass, som koster 14,99 dollars per måned eller 99 dollars for hele sæsonen. Der er rabat, hvis man har abonnement på Apple TV+. Ligesom nogle kampe også vil være tilgængelige gratis. 

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Apple TV+ har tidligere fået så mange abonnenter, at de nærmede sig antallet af abonnenter på HBO Max. Hvordan de aktuelle tal ser ud er uvist i skrivende stund.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

CBB Mix er navnet på et nyt koncept, der lader mobilkunderne, kombinere mobiltelefoni og streamingtjenester.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram