Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

Apple TV+
Apple TV+ vil måske også i nær fremtid kunne tilbyde streaming af kampe fra Premier League

Apple er gået ind i markedet for streaming af sport. Det er sket i løbet af det seneste års tid. De har blandt andet indgået aftaler med Major League Baseball og Major League Soccer. Ligesom Apple også var i forhandling med NFL omkring Sunday Ticket, men den aftalte gik i stedet til YouTube. 

Apple har større ambitioner.

Ifølge den britiske avis Daily Mail er Apple ved at forberede sig, så de kan byde på en pakke af fodbold-streamingrettigheder i den engelske Premier League. 

Det kan også være noget af det, som har været grunden til, at der for en måneds tid siden var rygter om, at Apple ville købe fodboldklubben Manchester United. Dette blev dog manet til jorden igen.

En sådan aftale vil formegentlig koste Apple omkring 250 millioner dollars om året.

Daily Mail oplyser også, at den nuværende tre-årige aftale med Sky Sports og BT Sport udløber i 2025. Du skal dog nok ikke forvente, at Apple får eksklusive rettigheder, som de har gjort med Major League Soccer. De vilkår der er til Premier League-pakkerne, er i skrivende stund sådan, at en enkelt TV-station ikke kan købe rettighederne til alle kampe. 

Om Apple ender med at få rettigheder til nogle af kampene i Premier League, er fortsat uvist.

Ønsker man at se nogle af Major League Soccer kampene, så er alle kampe i Major League Soccer tilgængelige i Apple TV-appen, hvis man køber et såkaldt MLS Season Pass, som koster 14,99 dollars per måned eller 99 dollars for hele sæsonen. Der er rabat, hvis man har abonnement på Apple TV+. Ligesom nogle kampe også vil være tilgængelige gratis. 

NYT OM APPLE: Du kan GRATIS få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Skriv din mail i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple TV+ har tidligere fået så mange abonnenter, at de nærmede sig antallet af abonnenter på HBO Max. Hvordan de aktuelle tal ser ud er uvist i skrivende stund.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram