Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

Apple TV+
Apple TV+ vil måske også i nær fremtid kunne tilbyde streaming af kampe fra Premier League

Apple er gået ind i markedet for streaming af sport. Det er sket i løbet af det seneste års tid. De har blandt andet indgået aftaler med Major League Baseball og Major League Soccer. Ligesom Apple også var i forhandling med NFL omkring Sunday Ticket, men den aftalte gik i stedet til YouTube. 

Apple har større ambitioner.

Ifølge den britiske avis Daily Mail er Apple ved at forberede sig, så de kan byde på en pakke af fodbold-streamingrettigheder i den engelske Premier League. 

Det kan også være noget af det, som har været grunden til, at der for en måneds tid siden var rygter om, at Apple ville købe fodboldklubben Manchester United. Dette blev dog manet til jorden igen.

En sådan aftale vil formegentlig koste Apple omkring 250 millioner dollars om året.

Daily Mail oplyser også, at den nuværende tre-årige aftale med Sky Sports og BT Sport udløber i 2025. Du skal dog nok ikke forvente, at Apple får eksklusive rettigheder, som de har gjort med Major League Soccer. De vilkår der er til Premier League-pakkerne, er i skrivende stund sådan, at en enkelt TV-station ikke kan købe rettighederne til alle kampe. 

Om Apple ender med at få rettigheder til nogle af kampene i Premier League, er fortsat uvist.

Ønsker man at se nogle af Major League Soccer kampene, så er alle kampe i Major League Soccer tilgængelige i Apple TV-appen, hvis man køber et såkaldt MLS Season Pass, som koster 14,99 dollars per måned eller 99 dollars for hele sæsonen. Der er rabat, hvis man har abonnement på Apple TV+. Ligesom nogle kampe også vil være tilgængelige gratis. 

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Apple TV+ har tidligere fået så mange abonnenter, at de nærmede sig antallet af abonnenter på HBO Max. Hvordan de aktuelle tal ser ud er uvist i skrivende stund.

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram