Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

old-trafford Manchester United
Old Trafford, der er Manchester Uniteds hjemmebane, ses på billedet herover. (Foto: Jakub Mularski)

I går forlød rygterne, som stammede fra den britiske tabloidavis The Daily Star, at Apple havde interesse i at købe fodboldklubben Manchester United. Men nu forlyder det fra en kilde, som er bekendt med sagen, at det altså ikke har noget på sig.

Vil Apple købe Manchester United?

Siden 2005 har Glazer-familien ejet den største majoritet af Manchester United. Og klubben oplyste i tirsdags, at bestyrelsen planlagde at ”udforske strategiske alternativer” herunder også et potentielt salg. Disse nyheder kom ud samme dag, det blev meddelt at Cristiano Ronaldo ville forlade Manchester United før hans kontakt udløb.

Alt dette er endt med, at Apple skulle være interesseret i at købe Manchester United.

Rygterne skulle ikke have noget hold i sig. Dog har Apple haft en øget interesse på at være involveret i sportsindhold til deres Apple TV+ tjeneste. De har samarbejdet med Major League Baseball om at sende en ugentlig ”Friday Night Baseball”. Og Apple TV+ bliver også eksklusive udbyder af Major League Soccer de næste 10 år. Derudover anses de også for at være i front til at få streamingrettighederne til NFL’s Sunday Ticket-pakke fra næste sæson. Det skriver MacRumors.com.

Hverken Apple eller Manchester United har dog ikke meldt noget officielt ud, hverken om rygterne har noget på sig eller ej. Så vi må nok væbne os med tålmodighed og se, hvad det ender med.

Mere til historien

I Danmark er det også forskellige personer, selskaber (Holding, ApS osv.) som ejer størstedelen af de danske fodboldklubber. Og de to rigeste klubber i Europa er umiddelbart Newcastle (ejet af Saudi Arabia Public Investment Fund) og PSG (ejet af Qatar Investment Authority).

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram