Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

old-trafford Manchester United
Old Trafford, der er Manchester Uniteds hjemmebane, ses på billedet herover. (Foto: Jakub Mularski)

I går forlød rygterne, som stammede fra den britiske tabloidavis The Daily Star, at Apple havde interesse i at købe fodboldklubben Manchester United. Men nu forlyder det fra en kilde, som er bekendt med sagen, at det altså ikke har noget på sig.

Vil Apple købe Manchester United?

Siden 2005 har Glazer-familien ejet den største majoritet af Manchester United. Og klubben oplyste i tirsdags, at bestyrelsen planlagde at ”udforske strategiske alternativer” herunder også et potentielt salg. Disse nyheder kom ud samme dag, det blev meddelt at Cristiano Ronaldo ville forlade Manchester United før hans kontakt udløb.

Alt dette er endt med, at Apple skulle være interesseret i at købe Manchester United.

Rygterne skulle ikke have noget hold i sig. Dog har Apple haft en øget interesse på at være involveret i sportsindhold til deres Apple TV+ tjeneste. De har samarbejdet med Major League Baseball om at sende en ugentlig ”Friday Night Baseball”. Og Apple TV+ bliver også eksklusive udbyder af Major League Soccer de næste 10 år. Derudover anses de også for at være i front til at få streamingrettighederne til NFL’s Sunday Ticket-pakke fra næste sæson. Det skriver MacRumors.com.

Hverken Apple eller Manchester United har dog ikke meldt noget officielt ud, hverken om rygterne har noget på sig eller ej. Så vi må nok væbne os med tålmodighed og se, hvad det ender med.

Mere til historien

I Danmark er det også forskellige personer, selskaber (Holding, ApS osv.) som ejer størstedelen af de danske fodboldklubber. Og de to rigeste klubber i Europa er umiddelbart Newcastle (ejet af Saudi Arabia Public Investment Fund) og PSG (ejet af Qatar Investment Authority).

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram