Xiaomi runder kæmpe milepæl

Xiaomi har netop afsløret, at de har solgt 72 mio. af Redmi Note i Indien siden 2014, men nu er en global milepæl nået.

Xiaomi har solgt mere end 300 millioner enheder på verdensplan af de forskellige Xiaomi smartphones (Kilde: GSMArena.com / Xiaomi)
Xiaomi har solgt mere end 300 millioner enheder på verdensplan af de forskellige Xiaomi smartphones (Kilde: GSMArena.com / Xiaomi)

Xiaomi oplyste forleden, at de havde solgt 72 millioner eksemplarer af Redmi Note-telefonerne i Indien siden 2014. Nu har de meldt ud, at en endnu større milepæl er nået på verdensplan.

Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

300 millioner enheder fra Xiaomi er nemlig solgt på verdensplan i løbet de sidste otte år. Milepælen på 300 millioner enheder er 60 millioner flere i forhold til samme tidspunkt sidste år. Det skriver GSMArena.

Xiaomi er den tredjestørste mobilproducent på verdensplan, hvor Indien er deres største marked.

Det ventes, at Xiaomi vil fortsætte væksten, da der er åbnet Mi Stores op i nye regioner rundt i verden. Inden længe lanceres Xiaomi Redmi Note 12-serien på det indiske marked.

Du kan se det aktuelle udvalg af Redmi-telefoner her Sponseret link

Herhjemme er næste smartphone, som lanceres fra Xiaomi, nok Xiaomi 13-serien.

Måske den bedste robotstøvsuger

Mere til historien

Foruden smartphones producerer Xiaomi et væld af andre produkter. Nogle af disse er tablets, som den forholdsvis nye Redmi Pad. Men det er også diverse udstyr til familiens kæledyr, el-løbehjul, fitness-trackere og meget andet.

Så sjældent udskifter vi vores mobiltelefon

Vi beholder samme mobiltelefon længere end tidligere. Det viser ny undersøgelse fra analysefirmaet IDC.

(mere…)
Salget af smartphones faldt markant i slutningen af 2022

I fjerde kvartal 2022 faldt salget af iPhones med 14,9 procent, men andre producenter oplevede endnu større fald i salget.

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Analysefirma forventer bedre tider for mobilsalget

2022 var et år hvor smartphone-salget gik dårligt, men skal man tro Canalys Research kommer der fremgang i år.

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram