Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

Xiaomi 13-modellerne annonceres torsdag den 1. december 2022 (Kilde: GSMArena.com)
Xiaomi 13-modellerne annonceres torsdag den 1. december 2022 (Kilde: GSMArena.com)

Der rigtig længe svirret rygter om den kommende Xiaomi 13-serie, men nu har Xiaomi bekræftet, at de afholder en lanceringsevent torsdag den 1. december 2022. Eventen foregår klokken 19.00 i Beijing, hvilket skulle være klokken 12.00 dansk tid.

Foruden Xiaomi 13-serien så ventes det også, at brugerfladen MIUI 14 bliver annonceret.

LÆS OGSÅ: Xiaomi 13 Pro – specifikationerne er lækket

Lei Jun fra Xiaomi har delt et officielt billede af Xiaomi 13, der viser en flad OLED-skærm med 1,61 mm tykke ”kanter” på top og sider, mens den nederste kant er 1,81 mm.

Telefonen har en bredde på 71,5 mm, hvilket gør, at den rimelig nemt vil kunne betjenes med én hånd, hvis ens hånd ikke er så lille. Det er samme bredde, som iPhone 14 Pro også har.

Xiaomi har også bekræftet, at alle modellerne i Xiaomi 13-srien vil være iP68-certificeret. Det betyder de er vand- og støvtætte.

UDVALG AF TELEFONER: Her kan du se Xiaomis aktuelle udvalg af smartphones Sponseret link

Computer og Xiaomi 13 Pro

Foruden Xiaomi 13-serien vil Xiaomi også lancere deres smartwatch Watch S2 og Xiaomi Buds 4 TWS-øretelefoner. Men det er ikke alt. Xiaomi vil også annoncere deres første bud på en stationær computer, ny Wi-Fi-router og projektor ved lanceringseventen på torsdag. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: Nu gør Xiaomi det også

Det ventes, at Xiaomi vil annoncere Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro. Men der har ikke været noget fremme om en eventuelt Xiaomi 13X, som efterfølger til Xiaomi 12X fra sidste år.

Dermed kan Xiaomi 13-serien måske blive først med Snapdragon 8 Gen 2 processoren fra Qualcomm.

ANMELDELSE: Derfor er Xiaomi 12 SÅ fed

Mere til historien

Xiaomi er så meget mere end smartphones. Du kan se vores anmeldelse af blandt andet robotstøvsugeren Xiaomi Mi Robot Vacuum eller el-løbehjulet Xiaomi Mi Electric Scooter 3.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Her er Xiaomi 13 serien – de nye 2023-modeller

OVERBLIK: Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Lite kommer til Danmark i marts. Tjek den nye telefonserie her.

(mere…)
Xiaomi 13 Lite lækket før lancering

En ny model i Xiaomi 13-serien ventes, at se dagens lys når Xiaomi afslører Xiaomi 13-serien. Se billeder og specifikationer på Xiaomi 13 Lite her.

(mere…)
Dynamic Island fra iPhone kommer nu til Android

På iPhone 14 Pro fik Dynamic Island meget opmærksomhed. Nu er den første Android-telefon snart klar med en lignende funktion.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Xiaomi 13 Pro kom på det kinesiske marked i slutningen af 2022, men nu er den endelig snart klar til global lancering.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram