Jeg har prøvekørt Xiaomis el-løbehjul

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Jeg vurderer her kvaliteten, køreegenskaber og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

El-løbehjul findes i mange forskellige kvaliteter og det er umuligt på en webshop at vurdere produktkvaliteten.

Hen over sommeren har jeg prøvekørt et af Xiaomis el-løbehjul. Det blev til Mi Electric Scooter 3, der endte med at overraske.

Inklusive alt er vægten 13,2 kilo og med få klik, kan du slå styret ned, så den kan bæres med ombord i f.eks. bus og tog.

Kører stabilt – ingen nervøsitet

Jeg var på forhånd bekymret over de små ujævnheder, som veje og cykelstier har, men disse bekymringer måtte jeg pakke væk.

Xiaomis el-løbehjul ligger godt i svinget og kører fint hen over småsten, dæksler og vejbump. Jeg tilskriver blandt andet lufthjulene denne gode egenskab.

Topfarten er 20 km/t, der kan holdes i modvind og op ad bakke (op til 16 % stigning). Det vidner om et stort overskud i motoren. Xiaomi sælger også en model, der kan køre 25 km/t. Produktet er det samme – det er softwaren, som begrænser hastigheden. Du kan se de to elløbehjul her.

Mangelfuld app

Jeg var egentlig begejstret for appen, da løbehjulet kan låses fra denne. Uheldigvis låser systemet automatisk låsen op efter nogle timer, hvilket gør funktionen ligegyldig,

Jeg havde håbet, at el-løbehjulet var bundet til ens login, så ingen ville kunne bruge løbehjulet, hvis ikke de havde ens loginoplysninger. Dette er produktets svageste led.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 får 5 ud af 6 stjerner. Læs også min fulde anmeldelse af Mi Electric Scooter 3 her.

Mere til historien

I Danmark må løbehjul maksimalt køre 20 km/t på offentlige veje. Der skal bruges cykelhjelm. Du kan læse mere om reglerne for el-løbehjul her.

Xiaomi 12T-priser er lækket – billigere end forventet

Xiaomi har endnu ikke præsenteret telefonerne, men allerede nu er priserne på de kommende modeller i Xiaomi 12T-serien lækket – de bliver billigere end forventet.

(mere…)
Xiaomi bekræfter dato for Xiaomi 12T-lancering

Rygter om en snarlig Xiaomi-event talte sandt. Xiaomi 12T-serien kommer i næste uge. Xiaomi har netop bekræftet datoen.

(mere…)
Xiaomi 12T-serien lanceres i næste uge

RYGTE: Vi har set en række lækkede specifikationer for den kommende Xiaomi 12T-serie. Lanceringen er lige rundt om hjørnet.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Xiaomis el-løbehjul er virkelig godt | Mi Electric Scooter 3

TEST: El-løbehjul i høj kvalitet og gode køreegenskaber, det får du med Xiaomi med Mi Electric Scooter 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram