Jeg har prøvekørt Xiaomis el-løbehjul

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Jeg vurderer her kvaliteten, køreegenskaber og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

El-løbehjul findes i mange forskellige kvaliteter og det er umuligt på en webshop at vurdere produktkvaliteten.

Hen over sommeren har jeg prøvekørt et af Xiaomis el-løbehjul. Det blev til Mi Electric Scooter 3, der endte med at overraske.

Inklusive alt er vægten 13,2 kilo og med få klik, kan du slå styret ned, så den kan bæres med ombord i f.eks. bus og tog.

Kører stabilt – ingen nervøsitet

Jeg var på forhånd bekymret over de små ujævnheder, som veje og cykelstier har, men disse bekymringer måtte jeg pakke væk.

Xiaomis el-løbehjul ligger godt i svinget og kører fint hen over småsten, dæksler og vejbump. Jeg tilskriver blandt andet lufthjulene denne gode egenskab.

Topfarten er 20 km/t, der kan holdes i modvind og op ad bakke (op til 16 % stigning). Det vidner om et stort overskud i motoren. Xiaomi sælger også en model, der kan køre 25 km/t. Produktet er det samme – det er softwaren, som begrænser hastigheden. Du kan se de to elløbehjul her.

Mangelfuld app

Jeg var egentlig begejstret for appen, da løbehjulet kan låses fra denne. Uheldigvis låser systemet automatisk låsen op efter nogle timer, hvilket gør funktionen ligegyldig,

Jeg havde håbet, at el-løbehjulet var bundet til ens login, så ingen ville kunne bruge løbehjulet, hvis ikke de havde ens loginoplysninger. Dette er produktets svageste led.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 får 5 ud af 6 stjerner. Læs også min fulde anmeldelse af Mi Electric Scooter 3 her.

Mere til historien

I Danmark må løbehjul maksimalt køre 20 km/t på offentlige veje. Der skal bruges cykelhjelm. Du kan læse mere om reglerne for el-løbehjul her.

Xiaomi sætter ny rekord med Xiaomi 14-serien

Vi må fortsat vente med den nye Xiaomi 14-serie herhjemme, mens den netop har sat ny salgsrekord.

(mere…)
Xiaomi 14-serien er offentliggjort – først med Snapdragon 8 Gen3
(mere…)
Xiaomi 14 lanceres snart i Kina

Xiaomi er om få dage klar med lanceringen af de kommende Xiaomi 14-modeller på det kinesiske marked, mens vi må vente herhjemme.

(mere…)
Xiaomi hurtigst med Android 14

Ser vi bort fra Googles egne Pixel-telefoner, så er det Xiaomi, som er hurtigst med Android 14-opdateringen til de første modeller.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
To nye topmodeller til halv pris
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram