Se officiel teaser for OnePlus 11

Der har floreret mange rygter om den kommende flagskibsmodel fra OnePlus. Nu har de selv fremvist en teaser for den. Se den her.

OnePlus 11 afsløret på, det som ventes at være, officielle billeder af Twitter-brugeren @OnLeaks (Kilde: Gadgetgang.com)
OnePlus 11 afsløret på, det som ventes at være, officielle billeder af Twitter-brugeren @OnLeaks (Kilde: Gadgetgang.com)

OnePlus afholdes en event i Kina lørdag den 17. december for at fejre deres 9 års fødselsdag. Som forventet bød eventen også på en lille teaser for den kommende OnePlus 11.

Der har længe været rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11.

Du kan se teaseren herunder.Det er begrænset, hvor meget teaseren afslører. Du ser altså ikke hele telefonen. Det er primært kameraet, som vises og at det har Hasselblad-brandingen.

LÆS OGSÅ: OnePlus 11 rygtes i disse farver

I videoen ses telefonen i sort, hvilket kunne stemme overens med den, som har været rygtet ville hedde Matte Black. Der skulle desuden også komme en variant i farven Glossy Green.

Tidligere på måneden har OnLeaks også afsløret nogle billeder, som ligner det er officielle fotos.

OnePlus 10 Pro - gense testen her

Mere til historien

Fra næste år (2023) vil udvalgte OnePlus-modeller modtage fire store Android og OxygenOS-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer. Dette er en opgradering fra tre store Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Læs også:
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

(mere…)
OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram