OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

Dette billede ventes at forestille OnePlus 11 i farven Matte Black (Kilde: OnLeaks / Smartprix)
Dette billede ventes at forestille OnePlus 11 i farven Matte Black (Kilde: OnLeaks / Smartprix)

Der florerer en masse rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11-serie - og det er der reelt set ikke noget unormalt i.

Men OnePlus har selv været rimelig hemmelige indtil videre. Så det er uvist, hvor længe vi skal vente før den annonceres. Ofte har OnePlus afsløret lidt ting før en lancering, men det er der altså ikke gjort endnu med OnePlus 11.

OnePlus 11 får masser af RAM

Det ventes, at OnePlus 11 kommer i en konfiguration med en Snapdragon 8 Gen 2 processor, 16 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Skærmen skulle eftersigende være på 6,7 tommer og af typen QHD+ og skærmtypen AMOLED. Den understøtter 120 Hz opdateringshastighed.

Nogle billeder viser telefonen i en farve, som vi nu ved hedder Matte Black. Foruden Matte Black skulle den også komme i en farve, der hedder Glossy Green. Det afslører Twitter-brugeren Max Jambor. Det er uvist om den kommer i flere farvevarianter. Det skriver GSMArena.

Skærmen vil have et punch hole i øverste venstre hjørne til frontkameraet på 16 megapixels, samt en fingeraftrykslæser ”i skærmen”.

Kamerasamarbejde med Hasselblad

Hovedkameraet er et triplekamera med tre sensorer. En 50 megapixels (IMX890) hovedsensor, 48 megapixels ultravidvinkel sensor (IMX581) og en 32 megapixels telephoto sensor (IMX709 – 2 x optisk zoom). Kameraet vil desuden være en del af samarbejdet mellem OnePlus og Hasselblad.

Derudover vil OnePlus 11 formegentlig genindføre det keramiske design, som vi tidligere har set på OnePlus X.

OnePlus 11 skulle også vær et “gensyn” med alert slideren. Desuden får du 5.000 mAh batteri med 100 watts opladning, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, 5G, USB-C og Dolby Atmos support.

LÆS OGSÅ: OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Det er fortsat uvist, hvornår OnePlus vil afsløre OnePlus 11. Allerede nu har Xiaomi oplyst, at de vil afsløre deres Xiaomi 13-serie torsdag den 1. december 2022.

Mere til historien

I 2023 rygtes det også, at vi får en tablet fra OnePlus. Tiden må dog vise om det holder stik.

OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

(mere…)
OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram