OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

OnePlus 10T
OnePlus 10T kan risikere også at få flere Android-opdateringer. Det kan også være, at det kun gælder kommende OnePlus-topmodeller. (Foto: OnePlus)

OnePlus satser på opdateringer i større stil end tidligere.

Fra 2023 vil udvalgte OnePlus-modeller modtage fire store Android og OxygenOS-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer. Dette er en opgradering fra tre store Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer. Det skriver Android Central.

LÆS OGSÅ: OnePlus 11 rygtes i disse farver

Dermed kommer OnePlus på niveau med Samsung, som indtil videre har været førende på opdateringer i forhold til hvor mange år, at de holder enheder opdateret.

OnePlus 11 opdateres måske indtil Android 17

OnePlus oplyser ikke specifikt, om det kun er de nye flagskibsmodeller, som vil modtage fire store Android-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer.

Sikkert er det dog, at det ikke vil gælde eksempelvis OnePlus 10 Pro og OnePlus 10T, da OnePlus kun lover den lange opdateringsperiode på "udvalgte nye modeller". Det fortæller OnePlus til MereMobil.dk.

Vi må dog formode, at den kommende OnePlus 11, som ventes at lancere med Android 13, bliver opdateret frem til ”Android 17”.

Tidligere har OnePlus haft OnePlus 8, OnePlus 9 og OnePlus 10 til at modtage tre store Android-opdateringer, mens de billigere modeller som OnePlus 7, OnePlus Nord og OnePlus Nord 2 kun modtager to store Android-opdateringer.

De mest budgetvenlige, OnePlus Nord N20 og N200, får kun én af de store Android-opdateringer, men fortsat tre års sikkerhedsopdateringer.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at OnePlus lancerer en tablet i 2023. Dette er dog ikke bekræftet af OnePlus.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram