Google Pixel Tablet til salg – uden lancering!

Google har talt om en Pixel Tablet. Inden den officielle lancering er Pixel Tablet nu set til salg sammen med Speaker Dock.

Google Pixel Tablet (Kilde: Wccftech.com)
Google Pixel Tablet (Kilde: Wccftech.com)

Under Googles årlige keynote ved Google I/O fremviste Google tilbage i foråret 2022 deres Google Pixel Tablet.

Siden har der været stille om den. Google Pixel Tablet er nemlig ikke kommet på markedet officielt. For uofficiel er den.

Der er nu spottet en Google Pixel Tablet og Speaker Dock på Facebook Marketplace. Prisen er sat til 400 dollars. Det skriver Wccftech.

Det ventes, at den officielle lancering vil ske næste år. Men sælgeren af disse endnu ikke lancerede tablets skulle angiveligt have fået fingre i to tidlige eksemplarer.

Hvordan sælgeren har fået fat i enhederne, hvis de er ægte, det er uvist. Ud fra billederne at dømme, så kunne de dog godt ligne designet på dem, som Google har fremvist. Der kan dog også være tale om svindlere.

Google Pixel Tablet er set til salg på Facebook Messenger, selvom den endnu ikke er offentliggjort endnu (Kilde: Wccftech.com)
Google Pixel Tablet er set til salg på Facebook Messenger, selvom den endnu ikke er offentliggjort endnu (Kilde: Wccftech.com)

Kanterne på tabletten er fortsat store i forhold til konkurrenter, som iPad Pro og Samsung Galaxy Tab S8-serien. Dog ser det rigtig fedt ud, når den står i Speaker Docken.

Skærmen skulle angiveligt være på 11 tommer og enheden kommer i to forskellige hukommelsesvarianter.

Det er uvist, hvornår der vil komme en officiel lancering af produktet, men det kunne være, at det blev i starten af 2023.

Om Google Pixel Tablet kommer på det danske marked er en anden sag. Google Pixel telefonerne, der er blevet tilgængelige herhjemme i efteråret, har haft stor succes, forlyder det.

Forstå Google Pixel

Mere til historien

Det kunne være spændende, hvis Google igen ville forsøge sig med en tablet. Apple er meget dominerende på tabletmarkedet og en klar markedsleder.

Sådan tager du screenshots på Pixel 7 Pro

TIP: Læs her hvordan du tager screenshots på Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro – og hvor du finder dem.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram