Google Pixel Tablet til salg – uden lancering!

Google har talt om en Pixel Tablet. Inden den officielle lancering er Pixel Tablet nu set til salg sammen med Speaker Dock.

Google Pixel Tablet (Kilde: Wccftech.com)
Google Pixel Tablet (Kilde: Wccftech.com)

Under Googles årlige keynote ved Google I/O fremviste Google tilbage i foråret 2022 deres Google Pixel Tablet.

Siden har der været stille om den. Google Pixel Tablet er nemlig ikke kommet på markedet officielt. For uofficiel er den.

Der er nu spottet en Google Pixel Tablet og Speaker Dock på Facebook Marketplace. Prisen er sat til 400 dollars. Det skriver Wccftech.

Det ventes, at den officielle lancering vil ske næste år. Men sælgeren af disse endnu ikke lancerede tablets skulle angiveligt have fået fingre i to tidlige eksemplarer.

Hvordan sælgeren har fået fat i enhederne, hvis de er ægte, det er uvist. Ud fra billederne at dømme, så kunne de dog godt ligne designet på dem, som Google har fremvist. Der kan dog også være tale om svindlere.

Google Pixel Tablet er set til salg på Facebook Messenger, selvom den endnu ikke er offentliggjort endnu (Kilde: Wccftech.com)
Google Pixel Tablet er set til salg på Facebook Messenger, selvom den endnu ikke er offentliggjort endnu (Kilde: Wccftech.com)

Kanterne på tabletten er fortsat store i forhold til konkurrenter, som iPad Pro og Samsung Galaxy Tab S8-serien. Dog ser det rigtig fedt ud, når den står i Speaker Docken.

Skærmen skulle angiveligt være på 11 tommer og enheden kommer i to forskellige hukommelsesvarianter.

Det er uvist, hvornår der vil komme en officiel lancering af produktet, men det kunne være, at det blev i starten af 2023.

Om Google Pixel Tablet kommer på det danske marked er en anden sag. Google Pixel telefonerne, der er blevet tilgængelige herhjemme i efteråret, har haft stor succes, forlyder det.

Forstå Google Pixel

Mere til historien

Det kunne være spændende, hvis Google igen ville forsøge sig med en tablet. Apple er meget dominerende på tabletmarkedet og en klar markedsleder.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Gemini er landet på dansk jord

Google erkender at Gemini kan fejle. Gemini kan tilgås både som app til Android og via en browser.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram