Endelig! Siri taler dansk

Det har taget sin tid, men nu er Siri til Apple TV og HomePod klar.

Apple TV med dansk Siri (Foto: MereMobil)
Apple TV med dansk Siri (Foto: MereMobil)

Hvis du før har undret dig over, hvorfor der er en mikrofonknap på din Apple TV-remote, eller at HomePod ikke fås i Danmark, så har Siri på dansk været det overordnede svar.

Det er dog slut nu. I forbindelse med iOS 16.2 RC (release candidate) og tvOS 16.2 åbner Siri på dansk.

LÆS OGSÅ: iPhone SKAL have USB-C

Jeg har personligt holdt øje med hver developer-beta for at se, om den skulle være der, men Apple havde altså valgt og vente til den endelige version.

Det skal dog bemærkes at med release candidate, så er Siri på dansk endnu ikke ude til ikke-beta enheder. Her skal vi nok vente til næste uge, hvor det meget vel kunne være den 13. december at opdateringen kommer.

Passer godt sammen med HomePod Mini

Siri dansk med HomePod Mini (Foto: MereMobil)
Siri dansk med HomePod Mini (Foto: MereMobil)

ÅRETS MOBIL 2022: Se hitlisten over de bedste telefoner i 2022. Tjek vinderen her.

Selve frigivelsen af dansk Siri, falder godt sammen med, at vi tidligere i december kunne fortælle, at Apple lancerer HomePod Mini i Danmark næste år.

Der er derfor lidt tid endnu til at forbedre den danske Siri.

Personligt har jeg ikke mange problemer med Siri på dansk og HomePod Mini. Jeg har teestet det i betaversionen. Hun forstår danske artister, men der er stadig plads til forbedringer generelt. Det er dog noget nemmere end at tale engelsk til "hende".

Mere til historien

Siri virker på dansk på alle Apple TV med Siri-remotes. Du aktiverer Siri med knappen, hvor du finder et mikrofonlogo.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram