Analytiker: Apple udskyder den næste iPhone SE

Næste generation af iPhone SE (4. generation) vil forventeligt først blive lanceret i foråret 2024, hvis den overhovedet kommer.

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr - designet på næste generation af iPhone SE kan tage udgangspunkt i denne telefon (Foto: Apple)

Apple har deres populære iPhone SE-serie, hvor tredje generation kom tidligere i år. Historisk set har iPhone SE-modellerne ikke være lanceret i nye generationer hvert eneste år. Og der kommer heller ikke en ny iPhone SE i 2023.

Skal vi tro analytikeren Ming-Chi Kuo så kommer der først en ny generation af iPhone SE tidligst i 2024, da Ming-Chi Kuo mener, at Apple udskyder eller helt dropper den. Det skriver GSMArena.

Apple skal formegentlig også vurdere, hvad strategien og prissætningen skal være.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, så har Apple et lavere salg af mellemklasse-modellerne end forventet. Derfor mener han, at Apple har udskudt eller droppet iPhone SE (4. generation).

Herhjemme sælger de fleste af iPhone 14-modellerne godt og er mere synlige end iPhone SE.

HITLISTE: Top-10: Fuldt hus for iPhone 14

Der har tidligere været rygter om, at iPhone SE (4. generation) vil være baseret på designet fra iPhone Xr. Dermed ventes det, at det bliver første generation af iPhone SE, som ikke får fingeraftrykslæser.

Det var fra iPhone X, at iPhone-brugere fik Face ID.

LÆS OGSÅ: iPhone SE (4. generation) får større skærm

Det kunne tyde på, at Apple tidligst er klar med en ny iPhone SE i løbet af foråret 2024, hvis den bliver en realitet. De tidligere generationer er kommet på markedet i 2016, 2020 og 2022.

Apple har ikke selv meldt noget ud. Det er derfor uvist, hvordan iPhone SE (4. generation) bliver og hvilke specifikationer den får.

MagSafe techhack

Mere til historien

Når Apple sender nye softwareopdateringer ud, så er de generelt også gode til, at sende sikkerhedsopdateringer ud til ældre modeller i ny og næ, som de fornylig gjorde til telefoner, der fortsat er på iOS 15¨.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram