Rygterne svirrer om en ny iPhone SE (4. generation)

Apple arbejder i kulissen på næste generation af den populære iPhone SE-model. Det forlyder, at den næste generation får designet fra iPhone Xr.

iPhone Xr
iPhone Xr kom på markedet i efteråret 2018 og udgik i efteråret 2021 (Foto: Apple)

Mens mange har opmærksomheden på Apple netop nu, da de afholder event i næste uge, hvor det ventes de afslører iPhone 14-serien, så er der også andre ting i ”støbeskeen”.

Ifølge Jon Prosser, så arbejdes der på den næste generation af iPhone SE, som er fjerde generation af den populære iPhone-model.

Denne gang ventes det, at der kommer en designændring. Telefonen bliver angiveligt også fysisk større, da den vil få designet fra iPhone Xr. Det skriver Macrumors.

iPhone Xr kom med en 6,1 tommer LCD-skræm og uden hjemknappen. Dermed ser det ud til at det, hvis rygtet holder stik, kan blive den første iPhone SE med ansigtsgenkendelse.

Fjerde generation af iPhone SE vil få en markant større skærm. Den nuværende iPhone SE har en skærm på 4,7 tommer.

iPhone Xr kom på markedet i efteråret 2018 og var i sortiment indtil efteråret 2021.

LÆS OGSÅ: iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Om rygterne holder stik, er uvist. Tidligere har Ross Young været ude med oplysninger om, at den næste iPhone SE-model ville komme med en 5,7 tommer skærm i 2023.

Det er dog lidt spændende, da der ikke tidligere har været en iPhone-model med en 5,7 tommer skærm. Eksempelvis har iPhone 13 Mini en skærmstørrelse på 5,4 tommer. Så holder dette rygte stik, er der altså ikke umiddelbart tale om ”genbrug”.

Vi må væbne os med tålmodighed og se hvad Apple har af planer. I første omgang gælder det dog iPhone 14-serien.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Hvilken iPhone 13?

Mere til historien

Der har også været mange rygter omkring den kommende iPhone 14-lancering. Lige fra at den kommer med satellitforbindelse og at iPhone-Mini kommer i endnu en generation.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram