iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Apple har præsenteret nye iPhones. Det betyder, at nogle af de ældre modeller udgår. iPhone 12 og iPhone 12 Mini fortsætter i Apples sortiment.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den eneste af de tre modeller på ovenstående billede, som forbliver i Apples sortiment. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max udgår (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 12 Mini har mange steder været udskældt og fået skyld for ikke at sælge nok. Derfor har der også været tvivl om hvorvidt modellen ville fortsætte. Men igen i år er en ny mini-variant klar: iPhone 13 Mini.

Netop i forbindelse med lanceringen af iPhone 13 Mini og de øvrige modeller i iPhone 13-serien er der også ændringer i Apples officielle sortiment af iPhone-modeller.

Det betyder kort og godt, at iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og iPhone Xr udgår fra det officielle lineup. Mens både iPhone 12 og den ellers (nogen steder) udskældte iPhone 12 Mini forbliver i Apples officielle sortiment.

I øvrigt er sidste års model 400 kroner billigere end dette års model, hvis du sammenligner hukommelsesvarianterne.

Apples sortiment i efteråret 2021:

  • iPhone SE
  • iPhone 11
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Forsalget af de nye iPhone 13-modeller starter fredag den 17. september 2021, mens den officielle salgsstart er fredag den 24. september 2021. 

Det koster iPhone 13 og iPhone 13 Pro

Rygterne har ellers lydt, at Apple ville sætte prisen op på dette års iPhone-modeller, men det er ikke tilfældet. Sammenlignes dette års modeller med iPhone 12-modellernes startpriser med samme hukommelsesvarianter – så er flere af modellerne faktisk faldet i pris. 

SE OGSÅ: Se prisen på iPhone 13 Pro Max hos Call me %%%%

Mere til historien

iPhone SE er den billigste af iPhone-modellerne netop nu og kan købes fra 3.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 

Læs også:
iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram