iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Apple har præsenteret nye iPhones. Det betyder, at nogle af de ældre modeller udgår. iPhone 12 og iPhone 12 Mini fortsætter i Apples sortiment.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den eneste af de tre modeller på ovenstående billede, som forbliver i Apples sortiment. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max udgår (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 12 Mini har mange steder været udskældt og fået skyld for ikke at sælge nok. Derfor har der også været tvivl om hvorvidt modellen ville fortsætte. Men igen i år er en ny mini-variant klar: iPhone 13 Mini.

Netop i forbindelse med lanceringen af iPhone 13 Mini og de øvrige modeller i iPhone 13-serien er der også ændringer i Apples officielle sortiment af iPhone-modeller.

Det betyder kort og godt, at iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og iPhone Xr udgår fra det officielle lineup. Mens både iPhone 12 og den ellers (nogen steder) udskældte iPhone 12 Mini forbliver i Apples officielle sortiment.

I øvrigt er sidste års model 400 kroner billigere end dette års model, hvis du sammenligner hukommelsesvarianterne.

Apples sortiment i efteråret 2021:

  • iPhone SE
  • iPhone 11
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Forsalget af de nye iPhone 13-modeller starter fredag den 17. september 2021, mens den officielle salgsstart er fredag den 24. september 2021. 

Det koster iPhone 13 og iPhone 13 Pro

Rygterne har ellers lydt, at Apple ville sætte prisen op på dette års iPhone-modeller, men det er ikke tilfældet. Sammenlignes dette års modeller med iPhone 12-modellernes startpriser med samme hukommelsesvarianter – så er flere af modellerne faktisk faldet i pris. 

SE OGSÅ: Se prisen på iPhone 13 Pro Max hos Call me Sponseret link

Mere til historien

iPhone SE er den billigste af iPhone-modellerne netop nu og kan købes fra 3.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 

Læs også:
iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram