iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

0

Apple har præsenteret nye iPhones. Det betyder, at nogle af de ældre modeller udgår. iPhone 12 og iPhone 12 Mini fortsætter i Apples sortiment.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den eneste af de tre modeller på ovenstående billede, som forbliver i Apples sortiment. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max udgår (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 12 Mini har mange steder været udskældt og fået skyld for ikke at sælge nok. Derfor har der også været tvivl om hvorvidt modellen ville fortsætte. Men igen i år er en ny mini-variant klar: iPhone 13 Mini.

Netop i forbindelse med lanceringen af iPhone 13 Mini og de øvrige modeller i iPhone 13-serien er der også ændringer i Apples officielle sortiment af iPhone-modeller.

Det betyder kort og godt, at iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og iPhone Xr udgår fra det officielle lineup. Mens både iPhone 12 og den ellers (nogen steder) udskældte iPhone 12 Mini forbliver i Apples officielle sortiment.

I øvrigt er sidste års model 400 kroner billigere end dette års model, hvis du sammenligner hukommelsesvarianterne.

Apples sortiment i efteråret 2021:

  • iPhone SE
  • iPhone 11
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Forsalget af de nye iPhone 13-modeller starter fredag den 17. september 2021, mens den officielle salgsstart er fredag den 24. september 2021. 

Det koster iPhone 13 og iPhone 13 Pro

Rygterne har ellers lydt, at Apple ville sætte prisen op på dette års iPhone-modeller, men det er ikke tilfældet. Sammenlignes dette års modeller med iPhone 12-modellernes startpriser med samme hukommelsesvarianter – så er flere af modellerne faktisk faldet i pris. 

Mere til historien

iPhone SE er den billigste af iPhone-modellerne netop nu og kan købes fra 3.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 

Læs også:
iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer