iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Apple har præsenteret nye iPhones. Det betyder, at nogle af de ældre modeller udgår. iPhone 12 og iPhone 12 Mini fortsætter i Apples sortiment.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den eneste af de tre modeller på ovenstående billede, som forbliver i Apples sortiment. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max udgår (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 12 Mini har mange steder været udskældt og fået skyld for ikke at sælge nok. Derfor har der også været tvivl om hvorvidt modellen ville fortsætte. Men igen i år er en ny mini-variant klar: iPhone 13 Mini.

Netop i forbindelse med lanceringen af iPhone 13 Mini og de øvrige modeller i iPhone 13-serien er der også ændringer i Apples officielle sortiment af iPhone-modeller.

Det betyder kort og godt, at iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og iPhone Xr udgår fra det officielle lineup. Mens både iPhone 12 og den ellers (nogen steder) udskældte iPhone 12 Mini forbliver i Apples officielle sortiment.

I øvrigt er sidste års model 400 kroner billigere end dette års model, hvis du sammenligner hukommelsesvarianterne.

Apples sortiment i efteråret 2021:

  • iPhone SE
  • iPhone 11
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Forsalget af de nye iPhone 13-modeller starter fredag den 17. september 2021, mens den officielle salgsstart er fredag den 24. september 2021. 

Det koster iPhone 13 og iPhone 13 Pro

Rygterne har ellers lydt, at Apple ville sætte prisen op på dette års iPhone-modeller, men det er ikke tilfældet. Sammenlignes dette års modeller med iPhone 12-modellernes startpriser med samme hukommelsesvarianter – så er flere af modellerne faktisk faldet i pris. 

SE OGSÅ: Se prisen på iPhone 13 Pro Max hos Call me %%%%

Mere til historien

iPhone SE er den billigste af iPhone-modellerne netop nu og kan købes fra 3.599 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse. 

Læs også:
iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram