Lancerer Apple alligevel iPhone 14 Mini?

Der har været mange skriverier om, at Apple ikke ville komme med en ”mini-version” af iPhone 14. Men nye rygter giver nyt håb.

iPhone 13 Mini
iPhone 13 mini kom på markedet i efteråret 2021 – og det er spændende om den får en efterfølger i 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe floreret rygter om, at Apple ikke ville lancere en iPhone 14 Mini. Men Apple har ikke selv meldt ud om vi får en ”mini” eller ej.

VIDEO: Sådan vælger du den bedste iPhone 13

Nye rygter fra 91Mobiles går på, at der måske alligevel er en iPhone 14 Mini på vej. I hvert fald har en af Apples største forhandlere i Asien fået en ”iPhone 14 Mini” på lagere, samt en iPad 10 med 10,2 tommer skærm. Det skriver Techgoing.com.

Opslaget er desuden efterfølgende slettet, skriver techgoing.

Opslaget fra EvLeaks omkring de kommende Apple enheder (Kilde: techgoing)
Opslaget fra EvLeaks omkring de kommende Apple enheder (Kilde: Techgoing)

Bag disse oplysninger er Evan Blass, der også er kendt som @EvLeaks. Tidligere har han haft stor succes med blandt andet at afsløre en række Lumia-telefoner og Android-modeller, samt iPhone 12 og HomePod Mini. Han har også afsløret tidligere, at iPad Air 4 kom med A14-chip og USB-C-port.

Tidligere har analytikeren Ming-Chi Kuo og andre kilder været tydelige omkring årets iPhone 14 lineup ville blive uden iPhone 14 Mini. Men nu kan det altså være den store iPhone 14 Max, som i stedet ikke bliver en realitet.

ANMELDELSE: iPhone 13 Mini – lille mobil med stor værdi

Salget af mini-modellerne har skuffet

iPhone 12 Mini blev aldrig en stor salgssucces, som Apple havde håbet. Det blev dog alligevel til iPhone 13 Mini sidste år. Men den har heller ikke solgt lige så godt, som ønsket. Dette er grunden til, at der længe har floreret rygter om, at Apple ville lade mini-modellen udgå i år.

LÆS OGSÅ: iPhone 13 Mini lanceres alligevel trods skuffende salg

Vi skal altså væbne os med tålmodighed, indtil Apple afslører om vi får en iPhone 14 Mini.

Det ventes, at Apple lancerer iPhone 14-serien onsdag den 7. september 2022. Apple har i skrivende stund ikke bekræftet datoen.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Der har været mange forlydender om, at Apples forhandlere ville gøre klar til nye iPads på hylderne i september. Men ifølge Bloombergs Mark Gurman, så forventer han først nye iPads og Macs vil blive præsenteret til et event i oktober måned.

Læs også:
Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram