UPS! Er lanceringsdatoen for Galaxy S23 afsløret?

En operatør har måske afsløret datoen for, hvornår Samsung vil præsentere Galaxy S23-serien. Ups!

Samsung, logo
Samsung (Foto: MereMobil.dk)

En koreansk operatør har måske bekræftet datoen for, hvornår Samsung vil afholde deres ”Unpacked-event”, hvor de vil afsløre Galaxy S23-serien.

Skal man tro oplysningerne, så starter Samsung hårdt ud efter årsskiftet. Allerede torsdag den 5. januar 2023 skulle de være klar med årets første event. Det skulle nemlig være torsdag den 5. januar 2023, at Samsung afholder ”Unpacked-event”, hvor de afslører Galaxy S23-serien. Det skriver Wccftech.

LÆS OGSÅ: Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

Wccftech har også bragt et link til et opslag fra Twitter fra @OreXda, som viser en plakat, hvor designet skulle være afsløret på Galaxy S23-serien, samt Galaxy Buds 2 Pro, som vil blive offentliggjort ved den samme event. Twitter-opslaget er efterfølgende slettet.

Det ventes, at Samsung præsenterer mindst en Galaxy S23 og Galaxy S23+ foruden Galaxy Buds 2 Pro. Der har også været rygter om en Galaxy S23 Ultra.

LÆS OGSÅ: Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Plakaten afslører, at man får et par Galaxy Buds 2 Pro med til en lavere pris, hvis man forudbestiller en af telefonerne. Normalt er det dog sådan, at ”gaver” i forbindelse med forudbestillinger kan variere alt efter markedsområde.

Samsung havde i en årrække fast lancering af deres ”Galaxy S-modeller” i februar måned, men har tidligere haft rykket lanceringstidspunktet. Der er ingen tvivl om, at salgsvinduet er vigtigt. Derfor kan en tidligere lancering give mening.

Holder datoen for Unpacked-eventen stik, så vil selve salgsstarten formegentlig ske indenfor 1-2 uger efter.

Det er dog vigtigt at huske, at det i skrivende stund blot er rygter og spekulationer.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

I årets tredje kvartal var Samsung fortsat største smartphone-producent på verdensplan med 22 procent af markedet, mens Apple lå på andenpladsen med 18 procent af markedet.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram