Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

PlayStation 5 (Foto: MereMobil.dk)

Sony lancerede i november 2020 den populære PlayStation 5, som har været svær at få fingre i siden den blev lanceret. Coronapandemien og manglen på chips har på ingen måde hjulpet.

Og det kan være, at PlayStation 5 slet ikke bliver hyldevare før om rigtig lang tid. Tidligere har det forlydt, at udbud og efterspørgslen måske først normaliseres i 2024.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

Holder det stik så kan det altså nås inden næste generation af PlayStation er på vej. Rygterne er i gang om PlayStation 6. De stammer heller ikke fra en tilfældig kilde. Det er nemlig Sony selv, der har startet en snak om næste generation af PlayStation-konsollen. Dette er gjort i forbindelse med nogle officielle observationer af den britiske konkurrence- og markedsmyndigheds erklæring.

Uddrag fra det fra det britiske konkurrence- og markedsmyndingheds erklæring

Det er blandt andet noget med Microsoft og deres Activision spil, som vil være tilgængelige til PlayStation frem til 2027.

Derfor er rygterne nu opstået om, at Sony vil lancere en PlayStation 6 inden. Wccftech.com skriver, at de skriver Sony vil lancere næste generation i 2028. Men det kan altså også ske inden. Det kan også være, at det ikke bliver PlayStation 6, men et andet navn. Dog passer det også rimelig godt med tidshorisonten, hvis vi ser på tidligere lanceringer.

Historisk set går der mange år mellem konsollerne.

PlayStation-konsollerne historisk set:

 • PlayStation (1. generation) udkom i december 1994
 • PS One udkom i juli 2000
 • PlayStation 2 udkom slut 2000
 • PlayStation 2 Slim udkom i 2004
 • PlayStation 3 udkom i november 2006
 • Playstation 3 Slim udkom i 2009
 • PlayStation 3 Superslim udkom i 2012
 • PlayStation 4 udkom i 2013
 • PlayStation 4 Slim udkom i september 2016
 • PlayStation 4 Pro udkom i september 2016
 • PlayStation 5 udkom i november 2020

Du kan læse mere om Microsoft og Activision her.

Mere til historien

Lanceringen af næste generation af PlayStation er langt ude i fremtiden. Noget der er knap så langt ude, det er lanceringen af spillet Tekken 8 til PlayStation 5.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram