Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

Samsung Galaxy S22 Ultra, white
Samsung Galaxy S22 Ultra, white. Det bliver spændende hvilke farvemuligheder at S23-serien kommer i (Foto: Samsung)

Samsung har en lang tradition for at lancere flagskibsserien Galaxy S-serien i årets første kvartal. Ofte ved en event i februar. Og det ser ud til, at det ikke bliver anderledes i 2023.

Der svirrer lidt rygter om, at Samsung vil afholde Unpacked event i februar, hvor Galaxy S23-serien bliver afsløret. Nu er det lidt mere end rygter. En Samsung-chef har nemlig bekræftet det, selvom invitationerne endnu ikke er sendt officielt ud. Det skriver Mspoweruser.

Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Se testen af Galaxy S23 Ultra

Bekræfter event

-“Galaxy S23-serien vil blive vist under vores egen Unpacked-event i USA, som vil blive afholdt i februar,” lyder det fra en Samsung-chef. Den præcise dato er også fortsat ukendt.

Det er også første gang siden coronapandemien gjorde sit indtog, at Samsung vil afholde en event med personligt fremmøde.

Der har været rygter om, at Samsung ville annoncere Galaxy S23-serien i januar. Måske allerede i starten, hvilket kunne betyde, at de ville gøre det i forbindelse med CES 2023-messen.

Rygterne svirrer også om Galaxy S23-modellerne. Du kan læse nogle af de seneste rygter om den kommende flagskibsserie i linket herunder.

LÆS OGSÅ: Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har med Android 13-opdateringen været hurtigere end nogensinde før til at få opdateret ældre modeller. Dette vil angiveligt være ny stil fra Samsung, som også med de kommende Android-versioner vil sætte turbo på.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram