Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

Samsung Galaxy S22 Ultra, white
Samsung Galaxy S22 Ultra, white. Det bliver spændende hvilke farvemuligheder at S23-serien kommer i (Foto: Samsung)

Samsung har en lang tradition for at lancere flagskibsserien Galaxy S-serien i årets første kvartal. Ofte ved en event i februar. Og det ser ud til, at det ikke bliver anderledes i 2023.

Der svirrer lidt rygter om, at Samsung vil afholde Unpacked event i februar, hvor Galaxy S23-serien bliver afsløret. Nu er det lidt mere end rygter. En Samsung-chef har nemlig bekræftet det, selvom invitationerne endnu ikke er sendt officielt ud. Det skriver Mspoweruser.

Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Se testen af Galaxy S23 Ultra

Bekræfter event

-"Galaxy S23-serien vil blive vist under vores egen Unpacked-event i USA, som vil blive afholdt i februar," lyder det fra en Samsung-chef. Den præcise dato er også fortsat ukendt.

Det er også første gang siden coronapandemien gjorde sit indtog, at Samsung vil afholde en event med personligt fremmøde.

Der har været rygter om, at Samsung ville annoncere Galaxy S23-serien i januar. Måske allerede i starten, hvilket kunne betyde, at de ville gøre det i forbindelse med CES 2023-messen.

Rygterne svirrer også om Galaxy S23-modellerne. Du kan læse nogle af de seneste rygter om den kommende flagskibsserie i linket herunder.

LÆS OGSÅ: Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har med Android 13-opdateringen været hurtigere end nogensinde før til at få opdateret ældre modeller. Dette vil angiveligt være ny stil fra Samsung, som også med de kommende Android-versioner vil sætte turbo på.

Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram