Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra har ikke Emergency SOS funktion som iPhone 14-serien, men ifølge rygterne kommer det i S23 (Foto: Samsung)

Vi er begyndt og lære Emergency SOS at kende fra iPhone, men nu lader det til at Samsung også vil være med på vognen.

Apple har i øjeblikket et samarbejde med Globalstar, der giver satellitforbindelse til alle iPhone 14-brugere i udvalgte områder og lande.

Her har Samsung overvejet og indgå et samarbejde med Iridium Communications, som men deres 66 aktive satelitter, også kan være med.

LÆS OGSÅ: Nu skal vi finde Årets Mobil 2022

Forskellen på disse to er, at Globalstar bruger tekst til kommunikation, mens Iridium Communications også bruger tekst, men samtidig har mulighed for lyd/samtale.

Hvis Samsung kan finde en måde på at få det igennem, så vil det gøre konkurrencen rigtig interessant. Det kræver dog stadig en del, og det er ikke sikkert, at Samsung tager den så langt.

Højere lysstyrke på skærmen

Et andet rygte går også på, at Samsung S23 Ultra vil få endnu højere lysstyrke i skærmen end den tidligere topmodel.

På S22 Ultra modellen går peak brightness op til 1750 nits. Mens test på iPhone har ramt 2300 nits.

Det er rygtet at S23 Ultra vil ligge på omkring 2.100 til 2.200 nits I maksimum. Skærmen vil rent teknisk kunne levere hele 2.500 hits, men det vil ikke være muligt for forbrugerne at opnå dette, da det kan ende ud i og nogle af komponenterne.

Effektiv med speciel støvsuger

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung Galaxy S23-serien ventes til februar 2023, så meget kan nå og ske endnu.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram