Nu skal vi finde Årets Mobil 2022

AFSTEMNING: Du kan nu stemme på Årets Mobil 2022. Alle som stemmer deltager i lodtrækningen om et B&O Beosound EX headset til 2.999 kr.

Årets Mobil 2022
Hvis du stemmer på Årets Mobil 2022 kan du deltage i lodtrækningen om et Beosound EX headset (Grafik: MereMobil.dk)

Hvilken telefon synes du var den bedste, mest interessante eller banebrydende i 2022? Det er ikke nødvendigvis den telefon du selv har købt. Det er måske blot en, som du synes, har være noget særligt.

‼️INFO: Afstemningen finder du længere nede

Det særlige ved afstemningen om Årets Mobil er, at det er dig (læserne) som vælger vinderen. Helt uafhængigt af hvilken anmeldelse jeg har givet den. Det er der kommet man interessante “diskussioner” ud af gennem årene.

I år er det 14. gang afstemningen afvikles. Den første vinder var HTC Hero – tilbage i 2009. Sidste års vinder blev Samsung Galaxy S21 Ultra.

Stem på din favorit – måske vinder du et headset

Bang & Olufsen har været så venlige at sponsere en præmie til Årets Mobil 2022. Når du stemmer og indtaster din mailadresse, så deltager du i lodtrækningen af in-ear headsettet Beosound EX, der har en værdi af 2.999 kroner. Læs mere om Beosound EX her.

Beosound EX tåler at blive druknet i vand og rullet i sand. Se denne video, hvor jeg mishandler Beosound EX. Det skal siges, at Beosound EX lyder intet mindre end fantastisk.

Vi offentliggør vinderen onsdag den 4. januar 2023. Vinderen får direkte besked via mail. Afstemningen lukker fredag den 30. december 2022.

Her kan du stemme på Årets Mobil 2022

Du kan sende din stemme afsted, når alle påkrævede felter er udfyldt. Knappen dukker automatisk op under betingelserne.

Afgiv din stemme

Nyhedsbrev

Vil du have vores nyhedsbrev tilsendt fremover? Så kan du udfylde dit fornavn nedenfor. Er feltet udfyldt, tilmelder vi dig nyhedsbrevet. Bemærk at dette ikke er påkrævet.

Fedt, vi tilmelder dig vores fantastiske nyhedsbrev 📧 😋!

Modtag årets vinder i din indbakke

Ja, jeg vil gerne have tilsendt en mail om hvem der er vinder af Årets Mobil 2022 og julegave-konkurrencen.

Vind årets julegave

Betingelser

Vi har noteret at du ikke ønsker at deltage i konkurrencen. Når du stemmer på årets mobil accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik på MereMobil.dk.

Vi indsamler desuden informationer om dig, for at sikre at afstemningen går korrekt for sig. Data vil ikke blive solgt videre til tredjepart.

Betingelser

Vi er glade for, at du vil deltage i konkurrencen om et Beoplay EX fra B&O.

Når du stemmer på årets mobil og samtidig deltager i vores julegave-konkurrence, accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik på MereMobil.dk. Præmien er sponsoreret af B&O.

Vi indsamler desuden informationer om dig, for at kunne trække en vinder i konkurrencen, og samtidig sikre at alt går korrekt for sig. Data vil ikke blive solgt videre til tredjepart.

Samtidig giver du tilladelse til at vi må kontakte dig, når vinderen er fundet.

Mere til historien

Du kan stemme på telefoner, som officielt har været lanceret på det danske marked i 2022. På MereMobil.dk har vi anmeldt de fleste af telefonerne.


Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Top-10: Apple og Samsung ejede hele 2021

HITLISTE 2021: På teleselskabernes hitlister for 2021 sad Samsung og Apple på alle pladserne.

(mere…)
Disse apps var de mest downloadede i 2021

LISTE: Vi har her set nærmere på, hvilke apps som blev downloadet mest i 2021.

(mere…)
Min mening om 'Årets Mobil' - og min favorit

EP104: Jeg ser tilbage på 2021, vurderer Årets Mobil og kommer med min favorit og svarer på kritik.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2021

MereMobil.dk er mere end mobiler, hvilket også ses på de produkter, som vi anmelder hvert år. Se her hvilke anmeldelser, som blev de mest læste i 2021.

(mere…)
De mest læste nyheder - det læste du i 2021

TOP-10: Vi ser lige tilbage på 2021, som bød på en masse spændende nyheder. Se top 10-listen over de mest læste nyheder i 2021. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram