Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

Qualcomm Snapdragon

Qualcomm har i stilhed annonceret en ny processor. Det er efterfølgeren til Snapdragon 778G+. Den nye processor hedder Snapdragon 782G. Det skriver Android Authority.

Den nye processor er forbedret på CPU’en, hvilket betyder en øget ydeevne fra 2,5 GHz til 2,7 GHz, hvis man sammenligner den med forgængeren. Derudover oplyser Qualcomm også, at grafikdelen, GPU’en, er 10 procent hurtigere end Snapdragon 778G+.

Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Den nye processor er langt fra revolutionerende. Hvis vi ser bort fra den bedre ydeevne, så har den mange ligheder med forgængeren. Ligesom Snapdragon 778G+, så har Snapdragon 782G også en 6nm-chip med Kryo 670-processor og Adreno 642L.

AI er også forbedret og så er understøttelse af tilslutningerne mmWave og Sub-6 GHz frekvenser til 5G.

Derudover nævnte Qualcomm også funktioner som det at optage HDR10+ videoer i mere end 1 milliard farvenuancer, Bluetooth 5.2-lyd og 120 FPS burst-optagelse.

Det er uvist, hvilke smartphones denne processor kommer i. Rygterne svirrer om, at den første enhed måske bliver Honor 80, som dog ikke kommer på vores marked. Men den skulle blive afsløret denne uge.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Topmodellen af processorer fra Qualcomm blev præsenteret i sidste uge. Det er Snapdragon 8 Gen 2, som du kan læse mere om her.

Læs også:
Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Qualcomm har afsløret detaljer om næste generation af Snapdragon 9-processoren, hvilket indikerer hvad næste års topmodeller vil byde på.

(mere…)
Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Exynos-processoren droppes måske på S23-serien.

(mere…)
Amerikansk produktion af mikrochips får gigantisk milliardstøtte

Repræsentanternes Hus i USA har vedtaget et lovforslag, som skal støtte den hjemlige produktion af mikrochips.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Så vild er den nye M2-chip

Apple har lanceret deres næste chip, M2-chippen. Her kan du læse mere om, hvad M2 kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram