Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

Motorola Moto Edge X30 afsløret på nye billeder før lancering (KIlde: GSMArena.com)
Motorola Moto Edge X30 afsløret på nye billeder før lancering var først med Snapdragon 8 Gen 1 processoren, nu kan efterfølgeren Motorola Moto Edge X40 blive først med Snapdragon 8 Gen 2 (KIlde: GSMArena.com)

Flere mobilproducenter har bekræftet, at de vil lancere kommende flagskibstelefoner med den netop offentliggjorte Snapdragon 8 Gen 2 processor fra Qualcomm.

Nogle af de modeller, som er bekræftet, er Motorola Moto Edge X40, OnePlus 11 og Samsung Galaxy S23. Det er fortsat uvist om det bliver Snapdragon-varianten af S23, der lanceres på verdensplan.

Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Der vil helt sikkert komme flere modeller på markedet med Snapdragon 8 Gen 2 processoren, men de producenter, som har bekræftet, vil nok være nogle af de første.

Xiaomi har også været rygtet med Xiaomi 13 Pro, men dette er altså ikke bekræftet i skrivende stund.

Xiaomi 13 Pro – specifikationerne er lækket

Er Motorola Moto Edge X40 først med Snapdragon 8 Gen 2 processoren, så er det anden gang i træk, at Motorola er først. Det var nemlig Motorola Moto Edge X30, som sidste år var først med Snapdragon 8 Gen 1 processoren.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Snapdragon 8 Gen 2 processoren blev annonceret på første dag til Qualcomm Summit 2022-eventen på Hawaii.

Apple er på vej med Macs med M3-processor

Apple kan senere i år være på vej med nye Macs, som kommer med den nye M3-processor, forlyder det fra Bloomberg.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor til budgettelefoner

Snapdragon 4 Gen 2 er en ny processor fra Qualcomm til budgettelefoner på Android-platformen, som giver bedre ydeevne.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram