Motorola Edge X40 er et nyt flagskib fra Motorola

Et nyt Motorola-flagskib er på vej. Det ventes, at Motorola snart afslører Motorola Edge X40, som i Danmark bliver Motorola Edge Plus (2023).

Motorola Edge 30 Pro
Motorola Edge 30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Der er ny information omkring det kommende flagskib fra Motorola. Oplysningerne stammer fra TENAA’s hjemmeside, hvor Motorola Edge X40 nu er dukket op.

Motorola Edge X40 har modelnummeret XT2301. Telefonen ventes at få med den kommende Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 processor. Dermed kan Motorola blive først med netop Snapdragon 8 Gen2-processoren, dog ventes det også at Xiaomi er på vej med en smartphone, der benytter selvsamme processor.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro | Fed mobil med få problemer

Derudover ventes det, at skærmen vil være en 6,67 tommer let kurvet OLED-skærm med en 2400 x 1080 pixels opløsning og 144 Hz opdateringshastighed. Enheden er en ”tung” en af slagsen, da det står den får en vægt på 196 gram. De fysiske mål er 161,3 x 73,9 x 8,5 mm, hvilket er meget lig Edge X30.

Kamera-setup’et er også lig med Edge X30. Forventningen er nemlig, at Edge X40 kommer med en triple-sensor. I forhold til forgængeren er forskellen telefoto-kameraet. Hovedkameraet og ultravidvinkel vil fortsat være på 50 megapixels, mens telefoto-sensoren går fra 2 megapixels på Edge X30 til 12 megapixels på den kommende Edge X40. Det skriver PhoneArena.

Edge X40 kommer med 512 GB intern hukommelse og 18 GB RAM. Det er uvist, om der også vil være andre konfigurationer af telefonen. Batteriet er på mellem 4.500 og 5.000 mAh.

Motorola Edge Plus (2022) var inspireret af Edge X30. Det ventes også, at der vil komme en Motorola Edge Plus (2023), som er inspireret af Edge X40.

LÆS OGSÅ: Motorola Edge X30 kommer globalt som Edge 30 Pro

Tæt på Motorola Edge 30 Pro

Mere til historien

Motorola Edge X30 var også først med Snapdragon 8 Gen 1 processoren, da den blev lanceret i december 2021.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram