Motorola Edge X40 er et nyt flagskib fra Motorola

Et nyt Motorola-flagskib er på vej. Det ventes, at Motorola snart afslører Motorola Edge X40, som i Danmark bliver Motorola Edge Plus (2023).

Motorola Edge 30 Pro
Motorola Edge 30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Der er ny information omkring det kommende flagskib fra Motorola. Oplysningerne stammer fra TENAA’s hjemmeside, hvor Motorola Edge X40 nu er dukket op.

Motorola Edge X40 har modelnummeret XT2301. Telefonen ventes at få med den kommende Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 processor. Dermed kan Motorola blive først med netop Snapdragon 8 Gen2-processoren, dog ventes det også at Xiaomi er på vej med en smartphone, der benytter selvsamme processor.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro | Fed mobil med få problemer

Derudover ventes det, at skærmen vil være en 6,67 tommer let kurvet OLED-skærm med en 2400 x 1080 pixels opløsning og 144 Hz opdateringshastighed. Enheden er en ”tung” en af slagsen, da det står den får en vægt på 196 gram. De fysiske mål er 161,3 x 73,9 x 8,5 mm, hvilket er meget lig Edge X30.

Kamera-setup’et er også lig med Edge X30. Forventningen er nemlig, at Edge X40 kommer med en triple-sensor. I forhold til forgængeren er forskellen telefoto-kameraet. Hovedkameraet og ultravidvinkel vil fortsat være på 50 megapixels, mens telefoto-sensoren går fra 2 megapixels på Edge X30 til 12 megapixels på den kommende Edge X40. Det skriver PhoneArena.

Edge X40 kommer med 512 GB intern hukommelse og 18 GB RAM. Det er uvist, om der også vil være andre konfigurationer af telefonen. Batteriet er på mellem 4.500 og 5.000 mAh.

Motorola Edge Plus (2022) var inspireret af Edge X30. Det ventes også, at der vil komme en Motorola Edge Plus (2023), som er inspireret af Edge X40.

LÆS OGSÅ: Motorola Edge X30 kommer globalt som Edge 30 Pro

Tæt på Motorola Edge 30 Pro

Mere til historien

Motorola Edge X30 var også først med Snapdragon 8 Gen 1 processoren, da den blev lanceret i december 2021.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram