Motorola Edge X40 er et nyt flagskib fra Motorola

Et nyt Motorola-flagskib er på vej. Det ventes, at Motorola snart afslører Motorola Edge X40, som i Danmark bliver Motorola Edge Plus (2023).

Motorola Edge 30 Pro
Motorola Edge 30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Der er ny information omkring det kommende flagskib fra Motorola. Oplysningerne stammer fra TENAA’s hjemmeside, hvor Motorola Edge X40 nu er dukket op.

Motorola Edge X40 har modelnummeret XT2301. Telefonen ventes at få med den kommende Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 processor. Dermed kan Motorola blive først med netop Snapdragon 8 Gen2-processoren, dog ventes det også at Xiaomi er på vej med en smartphone, der benytter selvsamme processor.

ANMELDELSE: Motorola Edge 30 Pro | Fed mobil med få problemer

Derudover ventes det, at skærmen vil være en 6,67 tommer let kurvet OLED-skærm med en 2400 x 1080 pixels opløsning og 144 Hz opdateringshastighed. Enheden er en ”tung” en af slagsen, da det står den får en vægt på 196 gram. De fysiske mål er 161,3 x 73,9 x 8,5 mm, hvilket er meget lig Edge X30.

Kamera-setup’et er også lig med Edge X30. Forventningen er nemlig, at Edge X40 kommer med en triple-sensor. I forhold til forgængeren er forskellen telefoto-kameraet. Hovedkameraet og ultravidvinkel vil fortsat være på 50 megapixels, mens telefoto-sensoren går fra 2 megapixels på Edge X30 til 12 megapixels på den kommende Edge X40. Det skriver PhoneArena.

Edge X40 kommer med 512 GB intern hukommelse og 18 GB RAM. Det er uvist, om der også vil være andre konfigurationer af telefonen. Batteriet er på mellem 4.500 og 5.000 mAh.

Motorola Edge Plus (2022) var inspireret af Edge X30. Det ventes også, at der vil komme en Motorola Edge Plus (2023), som er inspireret af Edge X40.

LÆS OGSÅ: Motorola Edge X30 kommer globalt som Edge 30 Pro

Tæt på Motorola Edge 30 Pro

Mere til historien

Motorola Edge X30 var også først med Snapdragon 8 Gen 1 processoren, da den blev lanceret i december 2021.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram