PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

Sony PS VR2 headset
Sony har afsløret designet på deres kommende PS VR2 headset. VR2 koster fra 4.790 kroner (Foto: PlayStation)

Tirsdag den 15. november 2022 blev der åbnet for forudbestillingerne på PlayStation VR2 headsettet. Dette gælder også hos flere danske forhandlere.

I den forbindelse er den danske pris blevet afsløret. Den blev nemlig ikke fortalt, da Sony meldte pris og salgsstarten ud for dette VR-headset.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Vælger du PlayStation VR2 uden tilbehør, er prisen 4.790 kroner. Det findes også i en bundle med Horizon Call The Mountain. Her er prisen 5.199 kroner. Du kan desuden købe en opladestation til controllerne, den har en pris på 369 kroner.

Der er tale om en større opgradering i forhold til det originale PS VR headset, der kom til PS4 – ud fra specifikationerne at dømme.

PlayStation VR2 headsettet kommer med en OLED-skærm, der har en opløsning på 4000 x 2040 pixels (2000 x 2040 per øje). Opdateringshastigheden er op til 120 Hz. Der er også nye features på anden generation, som VR Mode, Cinematic Mode, See-Through View og Customized Play Area.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

Du skal væbne dig med tålmodighed i noget tid endnu. For selvom det altså kan forudbestilles nu, så lander PlayStation VR2 først i butikkerne den 22. februar 2023.

Mere til historien

Sony nåede tidligere i november måned (2022) en milepæl i forhold til salget af PlayStation 5-konsoller. De rundede nemlig 25 millioner solgte konsoller af den populære PlayStation.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Google taber Fortnite retssag

Google tabte med et brag til Epic Games, men Fortnite er ikke på vej tilbage i Google Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram