OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord CE 2 ventes at få en efterfølger i starten af 2023 (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus lancerede OnePlus Nord CE 2 i februar, mens Nord CE 2 Lite 5G fulgte lidt senere. I starten af 2023 forventes en efterfølger.

Nu er specifikationerne lækket på det, som formegentlig er OnePlus Nord CE 3. Det er OnLeaks, der har fremvist en liste med specifikationer, som tydeligt viser, at der er nogle ligheder med OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

ANMELDELSE: OnePlus Nord CE 2 | derfor skal du købe en anden OnePlus

Ifølge oplysningerne fra OnLeaks, så vil OnePlus Nord CE 3 komme med en skærm på 6,7 tommer. Det vil være en Full HD+ LCD-skærm med 120 Hz opdateringshastighed.

Processoren vil være Snapdragon 695 fra Qualcomm. Og så vil telefonen angiveligt komme i to konfigurationer, hvor den ene har 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, mens den anden har 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Kameraet har fået en overhaling – og der er en 108 megapixels hovedsensor, samt makro- og dybdesensorerne på 2 megapixels. Batteriet ventes at være på 5.000 mAh og understøtte 67 watts hurtigopladning. Det skriver GSMArena.

Der vil desuden være en fingeraftrykslæser på siden af telefonen. OnePlus Nord CE 3 vil blive lanceret i første eller andet kvartal næste år. Det kan også være i første kvartal tæt på overgangen til andet kvartal. Vi må vente og se.

ANMELDELSE: OnePlus Nord CE - det mener anmelderne

Pris og tilgængelighed er ukendt. Det er som sagt blot rygter og spekulationer, så vi afventer, at OnePlus melder noget officielt ud.

Mere til historien

Rygterne svirrer om en OnePlus 11, hvor der er lækket nogle specifikationer. Så det tyder generelt på, at der er spændende ting i vente den kommende tid.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram