OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord CE 2 ventes at få en efterfølger i starten af 2023 (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus lancerede OnePlus Nord CE 2 i februar, mens Nord CE 2 Lite 5G fulgte lidt senere. I starten af 2023 forventes en efterfølger.

Nu er specifikationerne lækket på det, som formegentlig er OnePlus Nord CE 3. Det er OnLeaks, der har fremvist en liste med specifikationer, som tydeligt viser, at der er nogle ligheder med OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

ANMELDELSE: OnePlus Nord CE 2 | derfor skal du købe en anden OnePlus

Ifølge oplysningerne fra OnLeaks, så vil OnePlus Nord CE 3 komme med en skærm på 6,7 tommer. Det vil være en Full HD+ LCD-skærm med 120 Hz opdateringshastighed.

Processoren vil være Snapdragon 695 fra Qualcomm. Og så vil telefonen angiveligt komme i to konfigurationer, hvor den ene har 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, mens den anden har 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Kameraet har fået en overhaling – og der er en 108 megapixels hovedsensor, samt makro- og dybdesensorerne på 2 megapixels. Batteriet ventes at være på 5.000 mAh og understøtte 67 watts hurtigopladning. Det skriver GSMArena.

Der vil desuden være en fingeraftrykslæser på siden af telefonen. OnePlus Nord CE 3 vil blive lanceret i første eller andet kvartal næste år. Det kan også være i første kvartal tæt på overgangen til andet kvartal. Vi må vente og se.

ANMELDELSE: OnePlus Nord CE – det mener anmelderne

Pris og tilgængelighed er ukendt. Det er som sagt blot rygter og spekulationer, så vi afventer, at OnePlus melder noget officielt ud.

Mere til historien

Rygterne svirrer om en OnePlus 11, hvor der er lækket nogle specifikationer. Så det tyder generelt på, at der er spændende ting i vente den kommende tid.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram