Apple bekræfter: Corona påvirker iPhone-produktion

Produktionen af iPhones er påvirket af corona-restriktionerne i Kina. Særligt iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max rammes, bekræfter Apple.

iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ses på billedet herover (Foto: MereMobil.dk)

Et udbrud af corona-virus og de hårde kinesiske restriktioner er nu årsagen til, at Apple er ude at bekræfte, at primært produktionen af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max vil blive påvirket af udbruddet på Foxxconn-fabrikken.

LÆS OGSÅ: Krise på iPhone-fabrik – de ansatte flygter

Det er Foxconn fabrikken i Zhengzhou i Kina, der har smitte og restriktioner, som forsinker leveringstiderne. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

– ”COVID-19-restriktioner har midlertidigt påvirket den primære produktion af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i Zhengzhou, Kina. Produktionsanlægget kører i øjeblikket med væsentligt reduceret kapacitet. Som vi har gjort under hele COVID-19-pandemien, prioriterer vi sundhed og sikkerhed for arbejderne i vores forsyningskæde. Vi ser fortsat stor efterspørgsel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max-modeller. Men vi forventer nu lavere iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max forsendelser, end vi tidligere havde forventet, og kunderne vil opleve længere ventetider på at modtage deres nye produkter. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandør for at vende tilbage til normale produktionsniveauer, samtidig med at vi sikrer alle medarbejderes sundhed og sikkerhed,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

Det kommer ikke som en overraskelse, at iPhone-produktionen påvirkes, da der netop nu er nedlukning i området, hvor fabrikken er placeret.

Den kinesiske regering har en ”nul-tolerance” overfor COVID-19-smitte og mange restriktioner. Det forlød i sidste uge, at det i værste fald kunne betyde produktionen ville blive reduceret med 30 procent.

Mere til historien

iPhone 14-serien er godt placeret i top 10 over de mest solgte telefoner i oktober hos de danske teleselskaber.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram