Apple bekræfter: Corona påvirker iPhone-produktion

Produktionen af iPhones er påvirket af corona-restriktionerne i Kina. Særligt iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max rammes, bekræfter Apple.

iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ses på billedet herover (Foto: MereMobil.dk)

Et udbrud af corona-virus og de hårde kinesiske restriktioner er nu årsagen til, at Apple er ude at bekræfte, at primært produktionen af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max vil blive påvirket af udbruddet på Foxxconn-fabrikken.

LÆS OGSÅ: Krise på iPhone-fabrik – de ansatte flygter

Det er Foxconn fabrikken i Zhengzhou i Kina, der har smitte og restriktioner, som forsinker leveringstiderne. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

– ”COVID-19-restriktioner har midlertidigt påvirket den primære produktion af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i Zhengzhou, Kina. Produktionsanlægget kører i øjeblikket med væsentligt reduceret kapacitet. Som vi har gjort under hele COVID-19-pandemien, prioriterer vi sundhed og sikkerhed for arbejderne i vores forsyningskæde. Vi ser fortsat stor efterspørgsel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max-modeller. Men vi forventer nu lavere iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max forsendelser, end vi tidligere havde forventet, og kunderne vil opleve længere ventetider på at modtage deres nye produkter. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandør for at vende tilbage til normale produktionsniveauer, samtidig med at vi sikrer alle medarbejderes sundhed og sikkerhed,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

Det kommer ikke som en overraskelse, at iPhone-produktionen påvirkes, da der netop nu er nedlukning i området, hvor fabrikken er placeret.

Den kinesiske regering har en ”nul-tolerance” overfor COVID-19-smitte og mange restriktioner. Det forlød i sidste uge, at det i værste fald kunne betyde produktionen ville blive reduceret med 30 procent.

Mere til historien

iPhone 14-serien er godt placeret i top 10 over de mest solgte telefoner i oktober hos de danske teleselskaber.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram