Apple bekræfter: Corona påvirker iPhone-produktion

Produktionen af iPhones er påvirket af corona-restriktionerne i Kina. Særligt iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max rammes, bekræfter Apple.

iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ses på billedet herover (Foto: MereMobil.dk)

Et udbrud af corona-virus og de hårde kinesiske restriktioner er nu årsagen til, at Apple er ude at bekræfte, at primært produktionen af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max vil blive påvirket af udbruddet på Foxxconn-fabrikken.

LÆS OGSÅ: Krise på iPhone-fabrik – de ansatte flygter

Det er Foxconn fabrikken i Zhengzhou i Kina, der har smitte og restriktioner, som forsinker leveringstiderne. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

- ”COVID-19-restriktioner har midlertidigt påvirket den primære produktion af iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i Zhengzhou, Kina. Produktionsanlægget kører i øjeblikket med væsentligt reduceret kapacitet. Som vi har gjort under hele COVID-19-pandemien, prioriterer vi sundhed og sikkerhed for arbejderne i vores forsyningskæde. Vi ser fortsat stor efterspørgsel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max-modeller. Men vi forventer nu lavere iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max forsendelser, end vi tidligere havde forventet, og kunderne vil opleve længere ventetider på at modtage deres nye produkter. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandør for at vende tilbage til normale produktionsniveauer, samtidig med at vi sikrer alle medarbejderes sundhed og sikkerhed,” skriver Apple i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

Det kommer ikke som en overraskelse, at iPhone-produktionen påvirkes, da der netop nu er nedlukning i området, hvor fabrikken er placeret.

Den kinesiske regering har en ”nul-tolerance” overfor COVID-19-smitte og mange restriktioner. Det forlød i sidste uge, at det i værste fald kunne betyde produktionen ville blive reduceret med 30 procent.

Mere til historien

iPhone 14-serien er godt placeret i top 10 over de mest solgte telefoner i oktober hos de danske teleselskaber.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram