Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

Too Good To Go
Der kan være penge at spare, hvis man er heldig ens lokale supermarked har Too Good To Go-poser (Foto: Too Good To Go)

Den danske madspilds-app, Too Good To Go, er den syvende mest downloadede mad- og drikkeapp på verdensplan. I årets første seks måneder er den hentet mere end 13 millioner gange. Det viser tal fra analysefirmaet Apptopia.

Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Det betyder også, at den har erobret syvendepladsen over de mest downloadede apps på verdensplan indenfor ”mad og drikke”-kategorien. Appen er også rykket op fra en 10. plads sidste år.

Personligt har jeg også brugt Too Good To Go-app’en mere siden starten af sommeren end nogensinde før. Og jeg er ikke alene om det, da Too Good To Go har mærket en stigende popularitet i takt med inflationen.

Hver femte bekæmper madspild via apps

Du kan se hele top 10-listen fra Apptopia her.

I toppen af listen finder vi McDonald’s, som sidder solidt på tronen. DoorDash, der er på tredjepladsen, er markedsleder på det amerikanske marked, når det kommer til udbringning af mad.

DoorDahh opkøbte i 2021 firmaet Wolt.

Mere til historien

Apptopia har lavet opgørelsen ved at analysere de mest downloadede apps fra både App Store og Google Play Store.

Læs også:
Prisen på apps stiger i App Store

Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram