Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

Too Good To Go
I en tid hvor mange varer stiger, så er det ikke dumt med lidt billigere alternativer. "Rester" kan derfor blandt andet findes billigt på Too Good To Go (Foto: Too Good To Go)

Den danske madspildsapp Too Good To Go har fået hele 270 millioner kroner i en ny kapitalindsprøjtning. Det skriver Finans.

Og den falder på et tørt sted.

Too Good To Go præsenterede nemlig et blodrødt årsregnskab i juni, som lød på hele minus 344 millioner kroner. Dette var en fordobling af underskuddet i forhold til året før.

Erik Balck Sørensen, der er managing partner i Vækstfonden, fortæller til Finans, at han ser det som et positivt tegn, at de kan få så stor kapitalindsprøjtning, selvom verdenssituationen er præget af en enorm usikkerhed.

-”Nu ser investorerne mere efter de virksomheder, der prioriterer deres bundlinje i stedet for at fokusere på høje vækstrater,” siger Erik Balck Sørensen.

Et koncept, som Too Good To Go, har også gode betingelser netop nu, hvor mange ting stiger – så kan man få glæde af nogle af de ting billigt, som ellers ville blive ”skrottet”.

Appen findes ikke kun i Danmark, men i en række lande rundt i verden.

LÆS OGSÅ: Too Good To Go hitter på verdensplan

Den administrerende direktør i Too Good To Go er i øvrigt Mette Lykke, der tidligere har været en af stifterne bag den tidligere danske løbeapp Endomondo.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Too Good To Go får kapitalindsprøjtning.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram