Too Good To Go hitter på verdensplan

0

Danske Too Good To Go gør det godt udenfor landets grænser. Too Good To Go er en af de mest downloadede indenfor genren ‘mad og drikke’ på verdensplan.

Too Good To Go
Too Good To Go på verdensplan i top-10 inden for ‘mad og drikke’-kategorien. McDonald’s er nummer ét (Foto: Too Good To Go)

Den danske app, Too Good To Go, der er sat i verden for at bekæmpe madspild, startede eventyret tilbage i 2016, hvor de medvirkede i DR’s program ”Løvens Hule”.

I dag er Too Good To Go en af de mest hentede apps i verden.

I 2016 blev det ikke til en investering i “Løvens Hule”, da holdet bag appen var kræsne og sagde ”nej tak”. Efterfølgende tog de kontakt til Birgit Aaby, som hjalp med at finde investorer.

Too Good To Go applikationen får Nordisk Råds miljøpris

En af disse investorer er Mette Lykke, en af Endomondo-grundlæggerne. Mette Lykke blev i juni 2017 CEO for Too Good To Go og har i dag ansvaret for alle 1.200 ansatte, der er fordelt i 17 forskellige lande.  

Succes i udlandet

Kort og godt, så er formålet med appen ”Too Good To Go”, at mindske madspil. Det sker ved, at butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, bagerier m.m. kan sælge overskudsmad billigt i ”lykkeposer/bokse”. Og man må sige de gør det godt. 

Successen er nået godt ud over Danmarks grænser. Faktisk er Too Good To Go tilgængelig i 17 lande og har mere end 49 millioner brugere.

I Danmark bruger mere end 2,4 millioner appen og mere end 5.000 forretninger har valgt at sælge overskudsmad siden lanceringen.

Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien "mad og drikke" i 2021 (Kilde: Apptopia)
Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien “mad og drikke” i 2021 (Kilde: Apptopia)

Den store succes har også gjort, at Too Good To Go nu er kommet ind i top-10 over de mest downloadede mad og drikke-apps på verdensplan på tværs af appstores i hele 2021.

Too Good To Go har indtaget tiendepladsen, mens McDonald’s er på førstepladsen og Starbucks på fjerdepladsen. Det skriver Apptopia.

Mere til historien

De fem oprindelige iværksættere har i dag alle forladt virksomheden, men idéen lever altså videre i bedste stil. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer