Too Good To Go hitter på verdensplan

Danske Too Good To Go gør det godt udenfor landets grænser. Too Good To Go er en af de mest downloadede indenfor genren 'mad og drikke' på verdensplan.

Too Good To Go
Too Good To Go på verdensplan i top-10 inden for 'mad og drikke'-kategorien. McDonald's er nummer ét (Foto: Too Good To Go)

Den danske app, Too Good To Go, der er sat i verden for at bekæmpe madspild, startede eventyret tilbage i 2016, hvor de medvirkede i DR’s program ”Løvens Hule”.

I dag er Too Good To Go en af de mest hentede apps i verden.

I 2016 blev det ikke til en investering i "Løvens Hule", da holdet bag appen var kræsne og sagde ”nej tak”. Efterfølgende tog de kontakt til Birgit Aaby, som hjalp med at finde investorer.

Too Good To Go applikationen får Nordisk Råds miljøpris

En af disse investorer er Mette Lykke, en af Endomondo-grundlæggerne. Mette Lykke blev i juni 2017 CEO for Too Good To Go og har i dag ansvaret for alle 1.200 ansatte, der er fordelt i 17 forskellige lande.  

Succes i udlandet

Kort og godt, så er formålet med appen ”Too Good To Go”, at mindske madspil. Det sker ved, at butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, bagerier m.m. kan sælge overskudsmad billigt i ”lykkeposer/bokse”. Og man må sige de gør det godt. 

Successen er nået godt ud over Danmarks grænser. Faktisk er Too Good To Go tilgængelig i 17 lande og har mere end 49 millioner brugere.

I Danmark bruger mere end 2,4 millioner appen og mere end 5.000 forretninger har valgt at sælge overskudsmad siden lanceringen.

Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien "mad og drikke" i 2021 (Kilde: Apptopia)
Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien "mad og drikke" i 2021 (Kilde: Apptopia)

Den store succes har også gjort, at Too Good To Go nu er kommet ind i top-10 over de mest downloadede mad og drikke-apps på verdensplan på tværs af appstores i hele 2021.

Too Good To Go har indtaget tiendepladsen, mens McDonald's er på førstepladsen og Starbucks på fjerdepladsen. Det skriver Apptopia.

Mere til historien

De fem oprindelige iværksættere har i dag alle forladt virksomheden, men idéen lever altså videre i bedste stil. 

Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Digitalt EU-kørekort måske på vej

Europa-Kommissionen ønsker et digitalt EU-kørekort, som en del af et nyt udspil, der skal styrke trafiksikkerheden i EU.

(mere…)
Call of Duty: Warzone kommer til iOS

Det blev teaset ved Apples gaming-event - og nu er Call of Duty snart klar med Warzone til iOS.

(mere…)
Her er alternativerne til lukket fartkontrol-app

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram