Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)
Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)

Under Apples ”Far Out” event kunne de fortælle, at der sidste år blev taget mere end 3 billioner (3 tusinde milliarder!!) billeder på en iPhone på verdens plan.

Her er iPhone 14 Pro Max – nyt kamera og vild pris

Det vidner også om, at det er vigtigt mobiltelefonen har et fornuftigt kamera, som kan være med til at fange nogle af livets øjeblikke.

Apple har også opgraderet kameraet på deres iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max sammenlignet med sidste års iPhone 13 Pro-modeller. Det er gået fra at være et 12 megapixels kamera, i ganske god kvalitet, til et helt nyt 48 megapixels kamera.

Kigger vi på DxOMarks liste over de smartphones, som har de bedste kameraer, så er Apples iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ellers placeret på en 6. plads, hvilket er ganske flot. Listen viser derfor også, at det ikke kun afhænger af megapixels. Der er meget mere til det end blot det.

Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Der er også tæt løb blandt mange af telefonerne, mens særligt Honor, Huawei og Xiaomi stikker af. Så det bliver spændende, hvordan det går, når DxOMark har set nærmere på de nye iPhone 14-modeller.

MereMobil.dk glæder sig også til at teste kameraet i de kommende iPhone 14 Pro-modeller, samt i de øvrige smartphones, som kommer inden julehandlen.

Mere til historien

Huawei Mate 40 Pro+ kom på markedet i oktober 2020, men er fortsat på en 4. plads på DxOMarks liste. Hvordan det ellers ville gå Huawei, det kan nogen gange være lidt trist at tænke på, hvis det ikke havde været for alle sanktionerne fra USA.

iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
Apple iPad-event – det forventer vi

Apple afholder event i morgen, hvor det ventes at de vil opdatere iPad-modellerne. Læs her, hvad der forventes til eventen.

(mere…)
Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram