Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)
Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)

Under Apples ”Far Out” event kunne de fortælle, at der sidste år blev taget mere end 3 billioner (3 tusinde milliarder!!) billeder på en iPhone på verdens plan.

Her er iPhone 14 Pro Max - nyt kamera og vild pris

Det vidner også om, at det er vigtigt mobiltelefonen har et fornuftigt kamera, som kan være med til at fange nogle af livets øjeblikke.

Apple har også opgraderet kameraet på deres iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max sammenlignet med sidste års iPhone 13 Pro-modeller. Det er gået fra at være et 12 megapixels kamera, i ganske god kvalitet, til et helt nyt 48 megapixels kamera.

Kigger vi på DxOMarks liste over de smartphones, som har de bedste kameraer, så er Apples iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ellers placeret på en 6. plads, hvilket er ganske flot. Listen viser derfor også, at det ikke kun afhænger af megapixels. Der er meget mere til det end blot det.

Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Der er også tæt løb blandt mange af telefonerne, mens særligt Honor, Huawei og Xiaomi stikker af. Så det bliver spændende, hvordan det går, når DxOMark har set nærmere på de nye iPhone 14-modeller.

MereMobil.dk glæder sig også til at teste kameraet i de kommende iPhone 14 Pro-modeller, samt i de øvrige smartphones, som kommer inden julehandlen.

Mere til historien

Huawei Mate 40 Pro+ kom på markedet i oktober 2020, men er fortsat på en 4. plads på DxOMarks liste. Hvordan det ellers ville gå Huawei, det kan nogen gange være lidt trist at tænke på, hvis det ikke havde været for alle sanktionerne fra USA.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram