Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)
Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)

Under Apples ”Far Out” event kunne de fortælle, at der sidste år blev taget mere end 3 billioner (3 tusinde milliarder!!) billeder på en iPhone på verdens plan.

Her er iPhone 14 Pro Max – nyt kamera og vild pris

Det vidner også om, at det er vigtigt mobiltelefonen har et fornuftigt kamera, som kan være med til at fange nogle af livets øjeblikke.

Apple har også opgraderet kameraet på deres iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max sammenlignet med sidste års iPhone 13 Pro-modeller. Det er gået fra at være et 12 megapixels kamera, i ganske god kvalitet, til et helt nyt 48 megapixels kamera.

Kigger vi på DxOMarks liste over de smartphones, som har de bedste kameraer, så er Apples iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ellers placeret på en 6. plads, hvilket er ganske flot. Listen viser derfor også, at det ikke kun afhænger af megapixels. Der er meget mere til det end blot det.

Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Der er også tæt løb blandt mange af telefonerne, mens særligt Honor, Huawei og Xiaomi stikker af. Så det bliver spændende, hvordan det går, når DxOMark har set nærmere på de nye iPhone 14-modeller.

MereMobil.dk glæder sig også til at teste kameraet i de kommende iPhone 14 Pro-modeller, samt i de øvrige smartphones, som kommer inden julehandlen.

Mere til historien

Huawei Mate 40 Pro+ kom på markedet i oktober 2020, men er fortsat på en 4. plads på DxOMarks liste. Hvordan det ellers ville gå Huawei, det kan nogen gange være lidt trist at tænke på, hvis det ikke havde været for alle sanktionerne fra USA.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram