Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

Det er stakken af kameraer på dette billede af en profil af smartphone, som formentlig er en Moto Edge 30 Fusion. (Foto: Gsmarena)

Måske vil det skabe interesse, når - eller nok nærmere hvis - Apple ved eventen "Far Out" præsenterer en iPhone med satellitforbindelse.

Men Motorola har formentlig nok noget mere jordnært og interessant for den bredde masse oppe i ærmet; et monsterkamera på 200 megapixels (MP).

Det tyder alverdens rygter efterhånden på holder vand.

De 200 megapixels er ikke nyt. De er allerede på vej til Moto X30 Pro, som blev verdens første smartphone med 200 megapixels hovedsensor.

Men nu understøtter nye afsløringer, at Motorola torsdag vil afsløre den prisvenlige og tilgængelige Edge 30 med en giga hovedsensor.

Der er dukket stilbilleder op, som meget vel dokumenterer rygterne. Billeder (se herover) viser en smartphone i profil, og det menes, ifølge det troværdige medie GSMarena, at være tre kameraer som kan ses på billedet; et 200 MP hovedkamera, et 50 MP ultra vidvinkel og et 12 MP 2 x tele-kamera.

Begge Edge 30-modeller vil have 144 Hz OLED-skærme og Snapdragon-chipsæt; 8+ Gen 1 til Ultra og 888+ til Fusion. Fusion vil have en meget mere beskeden kameraopsætning med blandt andet et 50 megapixels hovedkamera.

MereMobil.dk dækker Motorolas kommende lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola afslører ved produktlanceringen tre nye farver til dets smartphones.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram