Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

Det er stakken af kameraer på dette billede af en profil af smartphone, som formentlig er en Moto Edge 30 Fusion. (Foto: Gsmarena)

Måske vil det skabe interesse, når – eller nok nærmere hvis – Apple ved eventen “Far Out” præsenterer en iPhone med satellitforbindelse.

Men Motorola har formentlig nok noget mere jordnært og interessant for den bredde masse oppe i ærmet; et monsterkamera på 200 megapixels (MP).

Det tyder alverdens rygter efterhånden på holder vand.

De 200 megapixels er ikke nyt. De er allerede på vej til Moto X30 Pro, som blev verdens første smartphone med 200 megapixels hovedsensor.

Men nu understøtter nye afsløringer, at Motorola torsdag vil afsløre den prisvenlige og tilgængelige Edge 30 med en giga hovedsensor.

Der er dukket stilbilleder op, som meget vel dokumenterer rygterne. Billeder (se herover) viser en smartphone i profil, og det menes, ifølge det troværdige medie GSMarena, at være tre kameraer som kan ses på billedet; et 200 MP hovedkamera, et 50 MP ultra vidvinkel og et 12 MP 2 x tele-kamera.

Begge Edge 30-modeller vil have 144 Hz OLED-skærme og Snapdragon-chipsæt; 8+ Gen 1 til Ultra og 888+ til Fusion. Fusion vil have en meget mere beskeden kameraopsætning med blandt andet et 50 megapixels hovedkamera.

MereMobil.dk dækker Motorolas kommende lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Motorola afslører ved produktlanceringen tre nye farver til dets smartphones.

Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram