Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

Det er stakken af kameraer på dette billede af en profil af smartphone, som formentlig er en Moto Edge 30 Fusion. (Foto: Gsmarena)

Måske vil det skabe interesse, når – eller nok nærmere hvis – Apple ved eventen “Far Out” præsenterer en iPhone med satellitforbindelse.

Men Motorola har formentlig nok noget mere jordnært og interessant for den bredde masse oppe i ærmet; et monsterkamera på 200 megapixels (MP).

Det tyder alverdens rygter efterhånden på holder vand.

De 200 megapixels er ikke nyt. De er allerede på vej til Moto X30 Pro, som blev verdens første smartphone med 200 megapixels hovedsensor.

Men nu understøtter nye afsløringer, at Motorola torsdag vil afsløre den prisvenlige og tilgængelige Edge 30 med en giga hovedsensor.

Der er dukket stilbilleder op, som meget vel dokumenterer rygterne. Billeder (se herover) viser en smartphone i profil, og det menes, ifølge det troværdige medie GSMarena, at være tre kameraer som kan ses på billedet; et 200 MP hovedkamera, et 50 MP ultra vidvinkel og et 12 MP 2 x tele-kamera.

Begge Edge 30-modeller vil have 144 Hz OLED-skærme og Snapdragon-chipsæt; 8+ Gen 1 til Ultra og 888+ til Fusion. Fusion vil have en meget mere beskeden kameraopsætning med blandt andet et 50 megapixels hovedkamera.

MereMobil.dk dækker Motorolas kommende lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Motorola afslører ved produktlanceringen tre nye farver til dets smartphones.

Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram