Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

Det er stakken af kameraer på dette billede af en profil af smartphone, som formentlig er en Moto Edge 30 Fusion. (Foto: Gsmarena)

Måske vil det skabe interesse, når - eller nok nærmere hvis - Apple ved eventen "Far Out" præsenterer en iPhone med satellitforbindelse.

Men Motorola har formentlig nok noget mere jordnært og interessant for den bredde masse oppe i ærmet; et monsterkamera på 200 megapixels (MP).

Det tyder alverdens rygter efterhånden på holder vand.

De 200 megapixels er ikke nyt. De er allerede på vej til Moto X30 Pro, som blev verdens første smartphone med 200 megapixels hovedsensor.

Men nu understøtter nye afsløringer, at Motorola torsdag vil afsløre den prisvenlige og tilgængelige Edge 30 med en giga hovedsensor.

Der er dukket stilbilleder op, som meget vel dokumenterer rygterne. Billeder (se herover) viser en smartphone i profil, og det menes, ifølge det troværdige medie GSMarena, at være tre kameraer som kan ses på billedet; et 200 MP hovedkamera, et 50 MP ultra vidvinkel og et 12 MP 2 x tele-kamera.

Begge Edge 30-modeller vil have 144 Hz OLED-skærme og Snapdragon-chipsæt; 8+ Gen 1 til Ultra og 888+ til Fusion. Fusion vil have en meget mere beskeden kameraopsætning med blandt andet et 50 megapixels hovedkamera.

MereMobil.dk dækker Motorolas kommende lancering.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola afslører ved produktlanceringen tre nye farver til dets smartphones.

DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram