Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

Lavazza Arena er en del af Roblox (Foto: Lavazza)
Lavazza Arena er en del af Roblox (Foto: Lavazza)

Det er ikke første gang, at et større brand bliver synlige på Roblox. Tidligere har eksempelvis Nike haft deres eget lille univers på Roblox. Denne gang er det italienske Lavazza, som er klar med et virtuelt fodboldspil på den populære spilplatform.

Spillet hedder Lavazza Arena og er et fodboldspil, der også stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas på en lærerig måde overfor generation Z.

Kort om historien bag og hvad du kan forvente af spillet

Hver dag ryddes skovene i Amazonas for mere end en million træer. Det svarer til, at skovarealer på størrelse med en fodboldbane forsvinder hvert 20. sekund.

Den yngre generation vil blive udfordret på situationens vigtighed, når de i spillet får tildelt et tomt stykke jord og for hver fodboldkamp kan forny jordarealerne med grøn natur og træer.

Derudover kan spillerne selvfølgelig også øve fodboldstricks, lære mere om Amazonas eller hænge ud i Lavazza Caféen. 

Lavazza Arena på Roblox

Mere til historien

Tidligere har Roblox også haft store planer om store virtuelle events, men hvor meget af de reelt får gjort ud af dette er vi lidt i tvivl om.

Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram