Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

Lavazza Arena er en del af Roblox (Foto: Lavazza)
Lavazza Arena er en del af Roblox (Foto: Lavazza)

Det er ikke første gang, at et større brand bliver synlige på Roblox. Tidligere har eksempelvis Nike haft deres eget lille univers på Roblox. Denne gang er det italienske Lavazza, som er klar med et virtuelt fodboldspil på den populære spilplatform.

Spillet hedder Lavazza Arena og er et fodboldspil, der også stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas på en lærerig måde overfor generation Z.

Kort om historien bag og hvad du kan forvente af spillet

Hver dag ryddes skovene i Amazonas for mere end en million træer. Det svarer til, at skovarealer på størrelse med en fodboldbane forsvinder hvert 20. sekund.

Den yngre generation vil blive udfordret på situationens vigtighed, når de i spillet får tildelt et tomt stykke jord og for hver fodboldkamp kan forny jordarealerne med grøn natur og træer.

Derudover kan spillerne selvfølgelig også øve fodboldstricks, lære mere om Amazonas eller hænge ud i Lavazza Caféen. 

Lavazza Arena på Roblox

Mere til historien

Tidligere har Roblox også haft store planer om store virtuelle events, men hvor meget af de reelt får gjort ud af dette er vi lidt i tvivl om.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Google taber Fortnite retssag

Google tabte med et brag til Epic Games, men Fortnite er ikke på vej tilbage i Google Play.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram