Football Manager 2023 klar til november

Venter du på, at 2023-versionen af Football Manager er klar, så kan du glæde dig til november, hvor den frigives.

Football Manager 2023 er klar til november (Kilde: Sega / wccftech)
Football Manager 2023 er klar til november (Kilde: Sega / wccftech)

Sega har meldt ud, at Football Manager 2023 bliver lanceret den 8. november 2022. Den store nyhed i år er, at spillet vil blive tilgængeligt på platforme som PlayStation 5 og Apple Arcade.

I mange år har Football Manager-fans efterlyst en version til PlayStation og den bliver altså til en realitet med Football Manager 2023. Det skriver wccftech.com.

FIFA 2023 kan blive det sidste 

Football Manager 2023 vil få en særlig ”Touch-version” til Apple Arcade og Nintendo Switch, men den er ikke lig med versionen Football Manager 2023 Mobile.

Men Football Manager 2023 Console vil blive optimeret til spil på diverse konsoller. Eksempelvis vil der blive gjort brug af DualSense-kontrollernes unikke features.

Spillet frigives også til Xbox One og Xbox Series S og Series X, hvilket betyder Football Manager 23 Console er tilgængeligt på Xbox Game Pass fra dag ét.

Det er også allerede nu muligt, at forudbestille PC-versionen på SteamEpic Games Store og Microsoft Store.

Mens de fleste oplysninger om Football Manager 2023 vil blive afsløret i næste måned, udtalte Sports Interactive, at det inkluderer licenserede turneringer, som UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League.

Du kan se teaseren herunder, mens du venter på, at der kommer flere oplysninger om spillet. sikkert er det, at spillet er klar den 8. november 2022.

VIDEO: Football Manager 2023 | Release Date | #FM23 Announce Trailer

Mere til historien

FIFA 23 har i dette års version mere fokus på kvindefodbold.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram