FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

FIFA_23_KeyArt
EA GAMES er klar med FIFA 23 trailer og åbner for forudbestilling af spillet (Foto: EA GAMES)

Siden 1993 har det været sikkert som amen i kirken, at der hvert år udkom et nyt FIFA-fodboldspil fra EA GAMES.

Nu er turen kommet FIFA 23, som også bliver det sidste i serien, der kommer til at bære FIFA.navnet. Det skyldes at EA og fodboldforbundet ikke har forlænget aftalen om brug af "FIFA".

Bliver mere virkelighedstro

FIFA_23_HyperMotion2
HyperMotion2-teknologi og et nyt fysiksystem skal gøre spillet mere realistisk (Foto: EA GAMES)

På trods af det forestående navneskifte holder EA sig ikke tilbage og byder denne gang på ny HyperMotion2-teknologi og et nyt fysiksystem der skal gøre, at spiloplevelsen nu føles endnu mere autentisk. Ligesom hold- og spillerbevægelser på hele banen bliver mere responsive og virkelighedstro.

Den nye teknologi bliver kun tilgængelig på PlayStation 5 og Xbox Series S og X.  

Vi angiveligt også se frem til kan også se frem til et nyt intelligent driblingssystem, en mere naturlig og flydende overgang til skud, helt nye accelerationsmekanikker, forbedret spillerbevidsthed med mere.

I debuten for kvindeklubholdene er der tilføjet helt nye animationer, som er inspireret af bevægelser fra virkelige kvindelige spillere.

Kvinderne gør deres indtog i FIFA

Som endnu en nyhed tilføjer EA hele to kvindelige ligaer i det kommende FIFA 23. Det drejer sig om den engelske Barclays FA Women's Super League samt franske Division 1 Arkema. Det betyder også at vi for første gang nogensinde ser en kvindelig fodboldspiller på forsiden af et FIFA-spil.

Man kan undre sig over at EA ikke har inkluderet flere kvindelige ligaer i deres spil tidligere.

Rettighederne til kvindefodbold koster ikke i nærheden af, hvad der allerede betales i licens for Champions League, Premier League, Bundes Liga og alle de andre store turneringer der allerede er med i spillet.

Og så skal vi til VM

FIFA_23_ManCity_Womens_Cele
I år bliver der mulighed for at spille både i mændenes og kvindernes VM-slutrunder (Foto: EA GAMES)

I anledning af FIFA World Cup i Qatar 2022 for mænd og FIFA World Cup i Australien og New Zealand 2023 for kvinder, bliver dette også en del af FIFA 23. Du vil dog ikke være i stand til at spille de officielle VM-slutrunder fra udgivelsesdatoen. De vil komme som gratis opdateringer senere på året.

Sandsynligvis et par uger før de respektive verdensmesterskaber finder sted.

FIFA 23 kan forudbestilles allerede nu og bliver lanceret på PlayStation 4 og 5, Xbox One, Xbox Series S og X, PC og Google Stadia den 30. september. Vil du se den nye FIFA 23 trailer, kan du finde den herunder.

Mere til historien

Tilbage i FIFA 16 introducerede EA kvindefodbold og man kunne spille som en lille samling af landshold. Siden da har EAs indsats på området dog været til at overse. For eksempel har det aldrig været muligt at spille som det danske kvindelandshold, på trods af en EM-finaleplads tilbage i 2017.

Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sådan bliver et mobilspil en succes

En ny rapport viser, hvad der gør vi klikker på en reklame og hvordan spiludviklere nemmest får succes med et mobilspil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram