FIFA 23 kan bestilles – mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

FIFA_23_KeyArt
EA GAMES er klar med FIFA 23 trailer og åbner for forudbestilling af spillet (Foto: EA GAMES)

Siden 1993 har det været sikkert som amen i kirken, at der hvert år udkom et nyt FIFA-fodboldspil fra EA GAMES.

Nu er turen kommet FIFA 23, som også bliver det sidste i serien, der kommer til at bære FIFA.navnet. Det skyldes at EA og fodboldforbundet ikke har forlænget aftalen om brug af “FIFA”.

Bliver mere virkelighedstro

FIFA_23_HyperMotion2
HyperMotion2-teknologi og et nyt fysiksystem skal gøre spillet mere realistisk (Foto: EA GAMES)

På trods af det forestående navneskifte holder EA sig ikke tilbage og byder denne gang på ny HyperMotion2-teknologi og et nyt fysiksystem der skal gøre, at spiloplevelsen nu føles endnu mere autentisk. Ligesom hold- og spillerbevægelser på hele banen bliver mere responsive og virkelighedstro.

Den nye teknologi bliver kun tilgængelig på PlayStation 5 og Xbox Series S og X.  

Vi angiveligt også se frem til kan også se frem til et nyt intelligent driblingssystem, en mere naturlig og flydende overgang til skud, helt nye accelerationsmekanikker, forbedret spillerbevidsthed med mere.

I debuten for kvindeklubholdene er der tilføjet helt nye animationer, som er inspireret af bevægelser fra virkelige kvindelige spillere.

Kvinderne gør deres indtog i FIFA

Som endnu en nyhed tilføjer EA hele to kvindelige ligaer i det kommende FIFA 23. Det drejer sig om den engelske Barclays FA Women’s Super League samt franske Division 1 Arkema. Det betyder også at vi for første gang nogensinde ser en kvindelig fodboldspiller på forsiden af et FIFA-spil.

Man kan undre sig over at EA ikke har inkluderet flere kvindelige ligaer i deres spil tidligere.

Rettighederne til kvindefodbold koster ikke i nærheden af, hvad der allerede betales i licens for Champions League, Premier League, Bundes Liga og alle de andre store turneringer der allerede er med i spillet.

Og så skal vi til VM

FIFA_23_ManCity_Womens_Cele
I år bliver der mulighed for at spille både i mændenes og kvindernes VM-slutrunder (Foto: EA GAMES)

I anledning af FIFA World Cup i Qatar 2022 for mænd og FIFA World Cup i Australien og New Zealand 2023 for kvinder, bliver dette også en del af FIFA 23. Du vil dog ikke være i stand til at spille de officielle VM-slutrunder fra udgivelsesdatoen. De vil komme som gratis opdateringer senere på året.

Sandsynligvis et par uger før de respektive verdensmesterskaber finder sted.

FIFA 23 kan forudbestilles allerede nu og bliver lanceret på PlayStation 4 og 5, Xbox One, Xbox Series S og X, PC og Google Stadia den 30. september. Vil du se den nye FIFA 23 trailer, kan du finde den herunder.

Mere til historien

Tilbage i FIFA 16 introducerede EA kvindefodbold og man kunne spille som en lille samling af landshold. Siden da har EAs indsats på området dog været til at overse. For eksempel har det aldrig været muligt at spille som det danske kvindelandshold, på trods af en EM-finaleplads tilbage i 2017.

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram