Den nye MacBook Air (M2) på 5 minutter

EP114: En perfekt studiecomputer som du bliver glad for, men også en computer med begrænsninger. Lyt med og få overblikket på 5 minutter.

MacBook Air M2, podcast

Skal du have en computer, som er langtidsholdbar, så er MacBook Air med M2-chip et godt valg. Selvom maskinen er kompakt, så kan den stadig trække Photoshop og Final Cut Pro X, men kun hvis disse bruges lejlighedsvis.

Bruger du grafik- og processorkrævende programmer på fast basis, er det en MacBook Pro, at du skal gå efter. I den sammenhæng er MacBook Air trods alt ikke det rigtige arbejdsværktøj.

SÅDAN LYTTER DU MED: Du finder podcasten, hvor jeg taler om teknologi på dansk, i alle podcastapps. Søg efter ‘MereMobil.dk’.

MacBook Air – M2 vs. M1-udgave

Er det en god hjemmecomputer til allround-brug eller en studiecomputer, at du søger? Så kan du vælge mellem MacBook Air med M1 eller M2-chip, hvis der skal stå Apple på kassen.

M1-udgaven fra sidste år, vil for de fleste løse opgaven – og så er der tilmed nogle penge at spare. Begge maskiner yder godt, men det er klart, at den nye model vil have lidt ekstra power på toppen.

Du skal også vide, at når du søger rundt på nettet eller skriver tekster i f.eks. Microsoft Word, Google Docs eller håndterer mails, så vil du ikke opleve en forskel. Derfor kan du lige så godt bare købe den billigste.

Du kan se de vejledende priser fra Apple herunder.

  • MacBook Air, M1: Fra 9.399 kroner
  • MacBook Air, M2: Fra 11.499 kroner

Stor anmeldelse af MacBook Air (M2)

Jeg har skrevet en stor anmeldelse af MacBook Air M2, som du bør læse, inden du træffer din beslutning. Du kan også se min videotest af computeren.

Læs ogs min test af 15-tommer MacBook Air – 2023-model

Mere til historien

Apple har tre 13-tommer computere i sortimenet. Storesøsteren til de to MacBook Air-maskiner er proudgaven. Forskellene er ikke vildt store. Du kan læse testen af den nye MacBook Pro her.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram