Den nye MacBook Air (M2) på 5 minutter

EP114: En perfekt studiecomputer som du bliver glad for, men også en computer med begrænsninger. Lyt med og få overblikket på 5 minutter.

MacBook Air M2, podcast

Skal du have en computer, som er langtidsholdbar, så er MacBook Air med M2-chip et godt valg. Selvom maskinen er kompakt, så kan den stadig trække Photoshop og Final Cut Pro X, men kun hvis disse bruges lejlighedsvis.

Bruger du grafik- og processorkrævende programmer på fast basis, er det en MacBook Pro, at du skal gå efter. I den sammenhæng er MacBook Air trods alt ikke det rigtige arbejdsværktøj.

SÅDAN LYTTER DU MED: Du finder podcasten, hvor jeg taler om teknologi på dansk, i alle podcastapps. Søg efter 'MereMobil.dk'.

MacBook Air - M2 vs. M1-udgave

Er det en god hjemmecomputer til allround-brug eller en studiecomputer, at du søger? Så kan du vælge mellem MacBook Air med M1 eller M2-chip, hvis der skal stå Apple på kassen.

M1-udgaven fra sidste år, vil for de fleste løse opgaven - og så er der tilmed nogle penge at spare. Begge maskiner yder godt, men det er klart, at den nye model vil have lidt ekstra power på toppen.

Du skal også vide, at når du søger rundt på nettet eller skriver tekster i f.eks. Microsoft Word, Google Docs eller håndterer mails, så vil du ikke opleve en forskel. Derfor kan du lige så godt bare købe den billigste.

Du kan se de vejledende priser fra Apple herunder.

  • MacBook Air, M1: Fra 9.399 kroner
  • MacBook Air, M2: Fra 11.499 kroner

Stor anmeldelse af MacBook Air (M2)

Jeg har skrevet en stor anmeldelse af MacBook Air M2, som du bør læse, inden du træffer din beslutning. Du kan også se min videotest af computeren.

Mere til historien

Apple har tre 13-tommer computere i sortimenet. Storesøsteren til de to MacBook Air-maskiner er proudgaven. Forskellene er ikke vildt store. Du kan læse testen af den nye MacBook Pro her.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram