Den nye MacBook Air (M2) på 5 minutter

EP114: En perfekt studiecomputer som du bliver glad for, men også en computer med begrænsninger. Lyt med og få overblikket på 5 minutter.

MacBook Air M2, podcast

Skal du have en computer, som er langtidsholdbar, så er MacBook Air med M2-chip et godt valg. Selvom maskinen er kompakt, så kan den stadig trække Photoshop og Final Cut Pro X, men kun hvis disse bruges lejlighedsvis.

Bruger du grafik- og processorkrævende programmer på fast basis, er det en MacBook Pro, at du skal gå efter. I den sammenhæng er MacBook Air trods alt ikke det rigtige arbejdsværktøj.

SÅDAN LYTTER DU MED: Du finder podcasten, hvor jeg taler om teknologi på dansk, i alle podcastapps. Søg efter 'MereMobil.dk'.

MacBook Air - M2 vs. M1-udgave

Er det en god hjemmecomputer til allround-brug eller en studiecomputer, at du søger? Så kan du vælge mellem MacBook Air med M1 eller M2-chip, hvis der skal stå Apple på kassen.

M1-udgaven fra sidste år, vil for de fleste løse opgaven - og så er der tilmed nogle penge at spare. Begge maskiner yder godt, men det er klart, at den nye model vil have lidt ekstra power på toppen.

Du skal også vide, at når du søger rundt på nettet eller skriver tekster i f.eks. Microsoft Word, Google Docs eller håndterer mails, så vil du ikke opleve en forskel. Derfor kan du lige så godt bare købe den billigste.

Du kan se de vejledende priser fra Apple herunder.

  • MacBook Air, M1: Fra 9.399 kroner
  • MacBook Air, M2: Fra 11.499 kroner

Stor anmeldelse af MacBook Air (M2)

Jeg har skrevet en stor anmeldelse af MacBook Air M2, som du bør læse, inden du træffer din beslutning. Du kan også se min videotest af computeren.

Mere til historien

Apple har tre 13-tommer computere i sortimenet. Storesøsteren til de to MacBook Air-maskiner er proudgaven. Forskellene er ikke vildt store. Du kan læse testen af den nye MacBook Pro her.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram