Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

Apple Watch Ultra (Foto: Screenshot fra Apples hjemmeside)
Apple Watch Ultra (Foto: Screenshot fra Apples hjemmeside)

Apple har sendt deres nye smartwatch, Apple Watch Ultra, i handlen. Uret rammer en helt anden målgruppe end de ”normale” Apple Watch-modeller gør.

Uret er designet til "udforske". Det har derfor et mere robust design, længere batteritid og funktioner om nightmode, hvor skærmen kan ændres til rød tekst - så det er lettere at se skærmen om natten, uden at blive blændet.

Urkassen er 49 mm og i titanium, hvilket også betyder, at uret fysisk er markant større end de andre Apple Watch-modeller. Disse har urkasser på mellem 38-45mm afhængig af model.

Apple Watch Series 8 kan registrere bilulykker

Uret har også en særlig alarmfunktion, der gør det kan høres op til 180 meter væk, hvis denne aktiveres med ”action button”. Denne er til, at man kan blive fundet, hvis man er blevet væk.

Det kan også fungere som dykkerur og er vandtæt ned til 40 meter.

Generelt er der rigtig mange features og funktioner i det, men det kræver også, at man har den store pengepung klar. Apple Watch Ultra koster nemlig 7.799 kroner. Derfor er Apple Watch Ultra helt sikkert kun for dem, som har helt specielle behov.

AirPods Pro (2. generation) også klar…

AirPods Pro (2. generation) (Foto: Apple)
AirPods Pro (2. generation) (Foto: Apple)

Umiddelbart ligner den nye generation af AirPods Pro den tidligere generation, men indeni er der en række forbedringer.

Eksempelvis er aktiv støjreduktion blevet markant forbedret. De nye AirPods Pro analyserer lyden 48.000 gange i sekundet, hvilket er med til at sikre at pludselige lyde ikke hamrer ind i øregangen.

AirPods Pro kommer i ny opgraderet version

Derudover er der også forbedringer på ”opladeæsken”, som nu understøtter MagSafe-opladning. Desuden er der kommet en højttaler i æsken, så den lettere at finde via Find-appen.

Den er også sved- og vandafvisende og inkluderer et snorfæste, så det altid er inden for rækkevidde

Du kan købe de nye AirPods Pro (2. generation) fra i dag (fredag den 23. september 2022). Den danske pris er 2.299 kroner.

Mere til historien

Apple Watch Ultra har også et markant større batteri end de andre Apple Watch modeller. Se hvor meget større batteriet er her.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram