Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

iPhone 13 serien
iPhone 13-serien, der kom på markedet i 2021, får snart en efterfølger i den forventede iPhone 14-serie (Foto: MereMobil.dk)

Apple afholder iPhone 14-event på onsdag, hvor det ventes, at de præsenterer dette års nye iPhone-modeller.

Som altid er der op til eventen en masse rygter om de kommende iPhone-modeller. Et af dem er, at dette års modeller ikke kommer med en plads til det fysiske SIM-kort. I stedet satses på eSIM.

LÆS OGSÅ: Pas på falske iPhone 14-salgssider

Det skulle ikke være alle iPhone 14-modeller, som ikke har plads til det fysiske SIM-kort, men ”kun” Pro-modellerne.

eSIM er noget, som alle større udbydere understøtter. Så det kan være, at Apple fjerner SIM-kort porten i hvert fald på Pro-modellerne. Ved at fjerne pladsen til SIM-kortet er der plads til andre komponenter.

Dette er positivt for Apple. Men det er også positivt for teleselskaberne, at det fjernes. De kan nemlig sparer en del af al den porto, som de har med nye SIM-kort, der sendes rundt både på lands- og verdensplan.

Apple har ikke kommenteret på rygterne, men MacRumors skriver, at Mark Gurman mener, at Apple vil øge fokus på netop eSIM. Hvad det præcis betyder, bliver vi snart klogere på.

Senere på ugen får vi at se om dette og nogle af de andre rygter om iPhone 14-serien holder stik.

MereMobil.dk holder dig opdateret på eventet, samt alle nyhederne. Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så kan du få det her.

Mere til historien

eSIM blev en mulighed herhjemme fra slutningen af 2019, men er endnu ikke noget, som alle mennesker bruger. Oftest bruges et eSIM til ekstra nummer, så man kan få to numre på samme telefon.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram