Apple går all-in på eSIM

RYGTER: Apple dropper det fysiske simkort og satser på eSIM i nogle af de nye iPhones.

iPhone 13 serien
iPhone 13-serien, der kom på markedet i 2021, får snart en efterfølger i den forventede iPhone 14-serie (Foto: MereMobil.dk)

Apple afholder iPhone 14-event på onsdag, hvor det ventes, at de præsenterer dette års nye iPhone-modeller.

Som altid er der op til eventen en masse rygter om de kommende iPhone-modeller. Et af dem er, at dette års modeller ikke kommer med en plads til det fysiske SIM-kort. I stedet satses på eSIM.

LÆS OGSÅ: Pas på falske iPhone 14-salgssider

Det skulle ikke være alle iPhone 14-modeller, som ikke har plads til det fysiske SIM-kort, men ”kun” Pro-modellerne.

eSIM er noget, som alle større udbydere understøtter. Så det kan være, at Apple fjerner SIM-kort porten i hvert fald på Pro-modellerne. Ved at fjerne pladsen til SIM-kortet er der plads til andre komponenter.

Dette er positivt for Apple. Men det er også positivt for teleselskaberne, at det fjernes. De kan nemlig sparer en del af al den porto, som de har med nye SIM-kort, der sendes rundt både på lands- og verdensplan.

Apple har ikke kommenteret på rygterne, men MacRumors skriver, at Mark Gurman mener, at Apple vil øge fokus på netop eSIM. Hvad det præcis betyder, bliver vi snart klogere på.

Senere på ugen får vi at se om dette og nogle af de andre rygter om iPhone 14-serien holder stik.

MereMobil.dk holder dig opdateret på eventet, samt alle nyhederne. Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så kan du få det her.

Mere til historien

eSIM blev en mulighed herhjemme fra slutningen af 2019, men er endnu ikke noget, som alle mennesker bruger. Oftest bruges et eSIM til ekstra nummer, så man kan få to numre på samme telefon.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram