Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)
Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)

Sony oplyser via deres officielle PlayStation Blog, at de har købt Savage Game Studios. Og det vil betyde nogle ændringer, da de nu har etableret en helt ny division. Denne vil få navnet PlayStation Studios Mobile.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

-"Savage Game Studios is joining a newly created PlayStation Studios Mobile Division, which will operate independently from our console development and focus on innovative, on-the-go experiences based on new and existing PlayStation IP," siger Hermen Hulst, der er chef for PlayStation Studios.

Dermed kan Sony altså gøre brug af deres viden og erfaring fra PlayStation, hvor de i mange år har været en af de dominerende kræfter på markedet for spilkonsoller.

LÆS OGSÅ: Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Grundlæggerne af Savage Game Studios har tidligere arbejdet sammen med mobilspilsstudierne Rovio, Zynga, Supercell, Wargaming og Insomniac.

Mere til historien

Mobilspil bliver større og større. Ifølge analysefirmaet Sensor Tower, så blev der omsat for 157 milliarder kroner på mobilspil i første kvartal 2022.

Læs også:
Kæmpe vækst i download af mobilspil

Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram