Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)
Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)

Sony oplyser via deres officielle PlayStation Blog, at de har købt Savage Game Studios. Og det vil betyde nogle ændringer, da de nu har etableret en helt ny division. Denne vil få navnet PlayStation Studios Mobile.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

-“Savage Game Studios is joining a newly created PlayStation Studios Mobile Division, which will operate independently from our console development and focus on innovative, on-the-go experiences based on new and existing PlayStation IP,” siger Hermen Hulst, der er chef for PlayStation Studios.

Dermed kan Sony altså gøre brug af deres viden og erfaring fra PlayStation, hvor de i mange år har været en af de dominerende kræfter på markedet for spilkonsoller.

LÆS OGSÅ: Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Grundlæggerne af Savage Game Studios har tidligere arbejdet sammen med mobilspilsstudierne Rovio, Zynga, Supercell, Wargaming og Insomniac.

Mere til historien

Mobilspil bliver større og større. Ifølge analysefirmaet Sensor Tower, så blev der omsat for 157 milliarder kroner på mobilspil i første kvartal 2022.

Læs også:
Kæmpe vækst i download af mobilspil

Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram