Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)
Sony byder velkommen til PlayStation Studios Mobile Division (Foto: Sony PlayStation)

Sony oplyser via deres officielle PlayStation Blog, at de har købt Savage Game Studios. Og det vil betyde nogle ændringer, da de nu har etableret en helt ny division. Denne vil få navnet PlayStation Studios Mobile.

Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

-"Savage Game Studios is joining a newly created PlayStation Studios Mobile Division, which will operate independently from our console development and focus on innovative, on-the-go experiences based on new and existing PlayStation IP," siger Hermen Hulst, der er chef for PlayStation Studios.

Dermed kan Sony altså gøre brug af deres viden og erfaring fra PlayStation, hvor de i mange år har været en af de dominerende kræfter på markedet for spilkonsoller.

LÆS OGSÅ: Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Grundlæggerne af Savage Game Studios har tidligere arbejdet sammen med mobilspilsstudierne Rovio, Zynga, Supercell, Wargaming og Insomniac.

Mere til historien

Mobilspil bliver større og større. Ifølge analysefirmaet Sensor Tower, så blev der omsat for 157 milliarder kroner på mobilspil i første kvartal 2022.

Læs også:
Kæmpe vækst i download af mobilspil

Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram