Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra ventes at få en efterfølger næste år, der får navnet Galaxy S23 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung holder stort event i morgen, hvor de er klar med deres foldbare smartphones Galaxy Z fold 4 og Galaxy Z Flip 4. Men det betyder ikke, at der ikke også arbejdes på andre fremtidige modeller i kulissen.

Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Arbejdet til næste års store Galaxy S23-serie er nemlig også i gang. Det skriver Wccftech.com.

Og det forlyder, at Galaxy S23 Ultra modellen vil komme med Snapdragon 8 Gen 2 processoren, som i skrivende stund ikke er offentliggjort. Det ventes den at blive i november eller december. Mens Galaxy S23-serien ventes at blive offentliggjort i første kvartal 2023.

Pricebaba skriver også, at deres tipster Passionate Geekz har afsløret modelnummeret for blandt andet Galaxy S23 Ultra. Den har modelnummer SM-918 og kodenavnet DM3. Modelnumrene SM-S918BDS, SM-S918U, SM-S918U1 og SM-S918W er alle samme model, men til forskellige regioner.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Foruden Snapdragon 8 Gen 2 processoren, så ventes det Galaxy S23 Ultra kommer med QHD+ skærm, et fornuftigt kamera og 5.000 mAh batteri, som der også er på Galaxy S22 Ultra. Derudover ventes den også at komme med S Pen bort, samt en række andre forbedringer under ”motorhjelmen”.

Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Mere til historien

Du kan læse nærmere om Galaxy Z Fold 4, der vil blive præsenteret til Samsungs store event i morgen (red. onsdag den 10. august 2022).

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram